Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ny julekalender med HKH KP Mary
Mandag 8. november 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Hendes Kongelige Højhed Kronprisesse Mary er tilbage i en ny julekalender fra Bandit Productions. Denne gang skulle hun angiveligt være endnu mere tændt på julen og de herlige danske juletraditioner end sidste år. Sammen med kgl. hofreporter Lally Flofman, kaster hun sig ud i både sylten, pebbernødderne og ikke mindst de mange kongelige julefrokoster med sild, snaps og masser af godt dansk øl.
Det er den sidste jul på Fredensborg Slot inden kronprinseparret flytter til Amalienborg - og den skal ha' 'een over nakken', som kronprinsessen siger!

Ligesom i julekalenderudsendelserne sidste år, får lytterne lov at komme med, når HKH KP Mary optræder med sit eget kongelige Stand-up show. Mary er nemlig på stand-up turne i hele decembermåned og der bliver ikke lagt fingre i mellem, når hun fx laver jokes om hendes franske svigerfar. Mary spørger fx sit publikum I Århus : "Ved I hvad forskellen er på en franskmand og en chimpanse?" - Hun svarer selv: "Den ene stinker, og klør sig hele tiden i røven, den anden er en en chimpanse!"

Radiojulekalenderen hedder 'Mary Xmas' og er produceret af Bandit Productions med stand-up komiker Desiree Lenzberg som hovedforfatter og optaget i Kirkegaardens Studie og PA Lyd med co-writers Nikoline Rosenstand og journalist Karen Læsøe Fink, som også spiller rollen som den halvsnaldrede kgl. hofreporter Lally Flofman.

To demoer kan høres på www.maryxmas.dk.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -