Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Spanien: Dansk radio på solkysten søger investorer
Tirsdag 9. april 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
På Costa del Sol er der i de senere sket et markant generationsskifte, som betyder at der i dag kommer langt flere yngre tilflyttere. Det er dels erhvervs-aktive, som ønsker at etablere sig med egen forretning og dels erhvervsaktive i Danmark, der har fået mulighed for at arbejde fra Spanien. Det mærkes på Radio Solymar, der har drevet skandinavisk radio på Costa del Sol i 13 år. Radioen selv er på vej ind i et generationsskifte, der indebærer en række nye tiltag, og radioen er derfor på udkig efter investorer eller nye samarbejds-partnere.
Stadig flere unge erhvervsaktive vælger at flytte til Spanien. Med moderne kommunikationsforbindelser og hyppige flyafgange er der skabt helt nye muligheder for at tage jobbet med til sydens sol.

”Det mærker vi tydeligt her på radiostationen, hvor der er sket en interessant ændring af vores lytterprofil”, siger Pia Bruun, der har drevet skandinavisk radio på Costa del Sol i 13 år. Radioen er selv på vej ind i et generationsskifte, som indebærer øget brug af internet og er nu er på udkik efter investorer eller samarbejdspartnere til et spændende radio/internet projekt i Spanien.

”Vi er inde i en rivende udvikling, som bl.a. kendetegnes ved at Spanien i dag har den højeste vækst i EU. Det smitter selvfølgelig af på erhvervsaktiviteten og investeringslysten på Costa del Sol, hvor vi oplever et sandt boom af skandinavere, som ønsker at etablere sig her. Og det er spændende fremtid for et skandinavisk medie”, siger Pia Bruun.

Radio Solymar, der har ti medarbejdere, sender tysk, dansk og svensk sproget lokalradio mandag til fredag mellem kl. 14 og 17, og er en af de få, der sender udenlandske programmer på Costa del Sol på en lovlig FM frekvens.

Man arbejder nu på højtryk med et nyt web-site, skal være et helt nyt centrum for stationens aktiviteter. Bl.a. arbejder man med streaming af udsendelserne på nettet.

Radio Solymar sender fra Onda Cero Internacional i Marbella, som tilhører en af Spaniens største kommercielle radiokæder, Onda Cero Radio. Med 2 internationale stationer og 180 spanske lokalstationer landet over er Onda Cero i dag førende, når det gælder udenlandske radioprogrammer i Spanien. Og hermed er det ikke slut. Onda Cero er nu på vej med en ny international station på ferieøen Mallorca.

”Vi mener tiden er inde til at søge samarbejdspartner/e og investorer til at føre vores produkt ind i en ny europæisk medietid, der er kendetegnet af samarbejdsaftaler på tværs af de grænser, der nu næsten ikke længere eksisterer”, siger Pia Bruun, der gerne hører fra investorer og medieselskaber, der finder det spansk/skandinaviske marked interessant.

Man kan læse mere om Radio Solymar på adressen: www.radiosolymar.com


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -