Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Kristian Porsgaard årets værtskollega
Torsdag 11. november 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Da DRs landsdækkende værter forleden holdt træf, blev priserne for ’Årets værtskollega’ uddelt for henholdsvis radio og tv, og på radiosiden gik hæderen til Kristian Porsgaard fra P3 Nyheder.
Kristian Porsgaard fra P3 Nyheder og Tine Gøtzsche fra TV-Avisen har nu en pokal, de kan stille på kaminhylden, hvis de skulle have en sådan. De to har fået overrakt pokalerne af sidste års modtagere: Iben Maria Zeuthen og Felix Smith.

Priserne går til værterne, der er ”en inspiration for deres kolleger”, og det er DRs hen ved 160 landsdækkende værter, der har kunnet indstille navne.

Kristian Porsgaard, der først startede som vært på P3 Nyheder i januar i år, modtog blandt andet prisen ”fordi man føler sig i godt selskab med ham”, ”fordi han har en behagelig stemme” og ”et friskt nede-på-jorden”-sprog.

Det er blevet en årlig begivenhed, at DRs landsdækkende værter mødes, og det er der flere gode grunde til, forklarer lederen af DR Værter under DR Programudvikling, Lise Mühlhausen:

”Værter er tit ensomme i deres job, da de er den eneste på en redaktion, der har netop den funktion. Derfor har vi de senere år gjort mere ud af, at de mødes på kryds og tværs, så de kan bruge hinanden og få skabt relationer med andre, der er i samme situation,” siger hun.Foto: Kristian Porsgaard fra P3 Nyheder er blevet kåret til årets værtskollega. (Fotocredit: P3 Nyheder)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -