Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DRs næstformand vil lukke P3
Tirsdag 1. juni 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Næstformand for DRs bestyrelse, Ole Hyltoft, foreslår at DR nedlægger P3. Tre andre medlemmer af bestyrelsen afviser tanken - og bestyrelsesformand Michael Christiansen siger, at det slet ikke er en mulighed. DR er nemlig pålagt at fordele indholdet fra de nuværende fire kanaler forholdsmæssigt på de tre tilbageværende kanaler.
DRs bestyrelse er rygende uenig om, hvilken kanal DR skal droppe, efter at regeringen sammen med Dansk Folkeparti og Liberal Alliance har besluttet at fjerne den ene af DRs fire kanaler, og i stedet give den til en privat operatør. Det skriver Politiken i dag.

Bestyrelsesmedlem i DR Katrine Winkel Holm skrev lørdag i et indllæg i Jyllands-Posten, at det vil være en helligbrøde at nedlægge P2. Hun peger i stedet på, at P3 og P4 kan slås sammen.

I dag skriver næstformanden i DRs bestyrelse, Dansk Folkepartis Ole Hyltoft, at han vil kæmpe for P2, der "højner det musikalske niveau i befolkningen" - og i stedet lukke P3. Han mener, at meget af P3s musik kan spilles på P4

Tre andre bestyrelsesmedlemer er rygende uenige.

"P3 er et højt profileret brand, hvor vi forhåbentlig fastholder den unge del af befolkningen. Ellers ender vi med at lave radio for nisser og pensionerede oberster," siger Trine Gregorius.

Personalerepræsentanterne Stig Paulsen og Mogens Rubinstein er enige.

I den tekst som mediepolitikerne er blevet enige om, står der dog, at det nuværende programindhold på DRs fire kanaler skal fordeles forholdsmæssigt på de tre kanaler, der bliver tilbage.

Derfor er debatten forfejlet, mener bestyrelsesmedlem Aage Frandsen (SF): "Der er ikke tale om, at nogle musikformer bliver svækket frem for andre," siger han til Politiken.

Bestyrelsesformand Michael Christiansen har også gjort sig den ulejlighed at læse forligsteksten. Til Berlingske.dk siger formanden, at det vil være et decideret brud med politikernes forligstekst, hvis man fulgte næstformanden Ole Hyltoft forslag om at lukke P3.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -