Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio 100FM Allstars vandt over FC Zulu
Mandag 26. september 2005
Af Karsten Jensen
 
Århus Stadion var indhyllet i kraftig tåge, da Radio 100FM Allstars søndag eftermiddag tørnede ind i FC Zulu. De gulklædte havde allieret sig med indtil flere rigtige fodboldspillere, og det betød at Radio 100FM Allstars måtte kæmpe hårdt for sejren, der endte med at lyde på 2-1.
Godt 2.000 tilskuere blev på Århus Stadion efter AGFs nederlag til FC Nordsjælland, og der var masser af opbakning til begge hold. Især hentede Brian Steen Nielsen stort bifald for sit comeback på grønsværen. Det var de gamle AGF-drenge: John Stampe, Bjørn Kristensen, Marc Rieper og Brian Steen Nielsen, der udgjorde den rutinerede del af Radio 100FM Allstars, mens Zulu-drengene fik hjælp af både Mark og Ricky Strudal plus den gamle Herfølge-keeper Kaj Larsen, der leverede et par klasseredninger.

Men han kunne intet stille op ved de to mål, der blev sat ind af programdirektør Morten Mauritson og Kim Rafn, der er formand for AGFs fanklub.

Lars Hjortshøj og Andea Elisabeth Rudolph spillede begge op til deres allerbedste, men fik ikke de rigtige bolde at arbejde med i angrebet, så de måtte gå målløse fra banen:

”Det var en meget hård kamp, hvor jeg vel sammenlagt fik løbet 250 meter, og det var alt rigeligt”, udtaler Lars Hjortshøj.

Til støtte for Kræftens Bekæmpelses Støt Brysterne-kampagne bortauktionerer Radio 100FM 4 spillertrøjer og kampbolden med spilleres autografer på. Mandag morgen begyndte auktionen på internettet, hvor der kan bydes på Lars Hjortshøjs, Andrea Elisabeth Rudolphs, Brian Steen Nielsens og Mark Strudals trøjer. Der kan også bydes på kampbolden. Overskuddet går til Støt Brysterne-kampagnen!


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -