Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Jul på Morgenfabrikken
Tirsdag 23. december 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Morgenfabrikken på The Voice har ikke tænkt sig at holde jul uden lytterne. I morgen den 24. december sender de liveradio fra kl. 9-12.

Morgenfabrikken med Uffe Holm, Christiane Schaumburg-Müller og Martin Veltz bag mikrofonerne skal fejre julens kommen sammen med lytterne juleaftensdag. Her tilbringer de tre timer i æteren - fra kl. 9 til 12 - og der loves en sjov og spontan formiddag.

I stedet for gæster og faste features ser 'fabrikken' tilbage på året der gik, og genhører de bedste indslag. Ellers er dagens program dog overladt lidt til tilfældighederne, når besætningen skal sørge for, at julehyggen når ud i alle hjem.

Lytterne får mulighed for at ringe ind og fortælle om, hvordan de holder jul, de kan sende juleønsker og tale om lige præcis det, de har lyst til.

Derudover vil Uffe og Martin give den som troubadourer, når de synger den nye julesang, som komiker Dan Andersen har skrevet til Morgenfabrikken, og The Voices egen Dj Chriz laver helt nyproducerede remixes af de største julesange. Ikke et øje efterlades tørt!


Steffen Jensen afløser mellem jul og nytrår

Mellem jul og nytår lukker 'Morgenfabrikken' dog ned, ligesom The Voices andre værtsbesatte programmer også holder juleferie. Men på The Voice har man sørget for en julevikar. Det bliver Steffen Jensen, der første gang kan høres den 29. december fra kl. 12-16.

Steffen har tidligere lavet en del radio, bl.a. på SLR, hvor han har arbejdet som studievært, musik- og programchef. Nytårsaftensdag byder både The Voice radio og The Voice tv på 'Top 108' - en liste med lytterne og seernes farvoritnumre fra året der gik.

Den 5. januar genåbner Morgenfabrikken og de andre værtsbesatte programmer på The Voice.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -