Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


De Sorte Spejdere vendte tilbage
Mandag 29. juni 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Officielt var det bare en udgave af Anders Lund Madsens 'Den Selvlysende Hund' og officielt var Anders Breinholt kun gæst, men P3s lyttere i går søndag kl. 23-01 var ikke i tvivl: De Sorte Spejdere var tilbage. Lytterne kunne opleve de to sorte spejdere i topform og blev trakteret med klassikere som 'Tillidsbingo' og 'Tips fra Hjemmet'.
Da Anders Lund Madsen og Anders Breinholt i begyndelsen af marts måned modtog en Zulu Award for bedste radioprogram, afslørede Anders Breinholt samtidigt, at De Sorte Spejdere ville vende tilbage til sommer. Det blev dog efterfølgende dementeret af både DR og Anders Breinholt.

Men i går skete det så alligevel.

Efter en kending, der var et mix af kendingen til 'Den Selvlysende Hund' og 'De Sorte Spejdere' og som måtte gentages to gange, kastede Anders Lund Madsen og Anders Breinholt sig ud i løjerne. Samtidigt var det gamle hold af medarbejdere på programmet - producer Gry Frid Nielsen, filosoffen (Karsten Holt) og tekniker-Henning (Henning Zolon Mortensen) også på plads i kulissen - og en stribe af de gamle, velkendte sound-bites fra De Sorte Spejdere var fundet frem.

Kemien mellem de to var omgående til stede og det var to værter i absolut topform, som P3s lyttere i går i midnatstiden kunne hygge sig med.

'Den Selvlysende Hund' plejer at være et 'uhyggeligt' program med fokus på det okkulte, det overnaturlige, alt godt fra den åndelige verden og først og fremmest spøgelseshistorier. Men programmet blev i går i stedet holdt 100 pct. i den gamle sorte spejderstil.

Anders Breinholts medvirken i programmet blev forklaret med, at den aftalte gæst - UFO-observatør Egon Dalsgaard - havde fået forfald, da han skulle flytte.

En søndag aften kl. 23 !?

Fik man ikke hørt programmet kan det høres her:
http://www.dr.dk/P3/Podcast/podcast.htm
Direkte link:
http://podcast.dr.dk/p3/denselvlysendehund/2009/280609%20-%20De%20Selvlysende%20Spejdere.mp3

Foto: Anders Lund Madsen og Anders Breinholt modtager en Zulu award for bedste radioprogram. Fotocredit: Facebook. Fotomontage: Alexander Hartvig Nielsen


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -