Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio VLR i nye lokaler
Onsdag 26. maj 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio VLR i Vejle er flyttet i nye lokaler. Efter 20 år i Nyboesgade i Vejle midtby sender Radio VLR fra og med i går tirsdag fra nye studier, der er indrettet i Vejle Amts Folkeblads gamle rotationshal på Bugattivej i Vinding - ovenfor bakkerne i Vejle.


Radio VLR's nye adresse er nu Bugattivej 8, hvor også Vejle Amts Folkeblad, UgeAvisen Vejle og netaviserne www.vejleamtsfolkeblad.dk og www.fredericiadagblad.dk holder til.

De gamle lokaler på Nyboesgade i Vejle midtby var nedslidte efter 20 års brug, fortæller programchef Claus Nielsen til radionyt.com

Peter Bruun Hansen, chef for Radio VLR og UgeAvisen Vejle, fortæller, at medarbejderne har glædet sig til at flytte til de nye lokaler.

"Vejle Amts Folkeblads rotationshal er et helt unikt sted. Vi har forberedt os længe på at flytte, og det er lykkedes at skabe et både spændende og kreativt miljø for radiostationen," siger Peter Bruun Hansen til Vejle Amts Folkeblad.

De nye lokaler på Bugattivej har været under opførsel siden vinterferien, og i pinsen blev alt udstyr så flyttet.

Der er investeret 2,2 millioner kroner i flytningen af Radio VLR fra midtbyen til Vinding.

"Efter 20 år i Nyboesgade stod vi overfor nogle store investeringer. Valget stod imellem at blive i midtbyen eller bruge pengene på Bugattivej. Ved at flytte ind hos Vejle Amts Folkeblad, UgeAvisen Vejle og vores to netaviser, opnår vi en stor synergieffekt, siger Peter Bruun videre og tilføjer, at med flytningen bliver Radio VLR endnu mere integreret med Vejle Amts Folkeblad, UgeAvisen Vejle.

Claus Nielsen supplerer: "Det er en fordel at alle radioens medarbejder nu er samlet i et lokale, fælles reception og kunde betjening med avisen."

Radio VLR har 13 fuldtidsansatte medarbejdere og tre freelancere.


Foto: Med flytningen af Radio VLR fra midtbyen til Bugattivej bliver radiostationen en endnu mere integreret del af VAF Medier, siger Peter Bruun Hansen, chef for Radio VLR og UgeAvisen Vejle. I baggrunden studievært Torben Hansen. (Fotograf: Michael Svenningsen)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -