Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Rohde et markant valg
Torsdag 7. september 2006
Af Knud Hyllested
 
Efter at have nedlagt sine politiske poster, blev Jens Rohde ved middagstid ved et pressemøde officielt præsenteret som ny radiodirektør af TV 2’s adm. direktør Per Mikael Jensen. Jens Rohde siger, at han nu har fået det job, han allerhelst ville have. Han tiltræder med omgående virkning.
”Jens Rohde er særdeles vidende om især radiomediet, og han brænder varmt og engageret for det. Oveni kommer hans omfattende netværk fra både det politiske liv og fra mediebranchen, som TV 2 Radio kan få stor nytte af,” sagde TV 2’s adm. direktør Per Michael Jensen. For TV 2 var det af stor betydning, at Jens Rohde som mediepolitisk ordfører kombineret med et langt forløb som mangeårig radiomedarbejder har en stærk faglig ballast for at lancere og drive TV 2 Radio frem til succes.

Jens Rohde sagde, at han ikke alene havde fået et tilbud, han ikke kunne sige nej til, ”Jeg har fået det job, jeg allerhelst ville have overhovedet, og jeg glæder mig ufattelig meget til at komme i gang.”

Lektor ved informations- og medievidenskab på Århus Universitetet Per Jauert mener, at Jens Rohde har potentialet til at blive en god direktør for TV 2’s nye radiokanal: ”TV 2 har fået en markant leder, som ud ad til vil kunne markeds-føre stationen og tilføre den ekspertise,” siger Per Jauert til MediaWatch. ”Han har nogle markante meninger, men har vist, at medieområdet er et felt, han kan navigere i,” betoner Per Jauert, der vurderer, at Jens Rohde har gode muligheder for at blive en markant skikkelse inden for medieområdet.

Selv har Jens Rohde aldrig lagt skjul på, at han på et tidspunkt gerne ville tilbage til journalistikken og medierne. Inden sin politiske karriere var Jens Rohde i 12 år vært, sportskommentator og EU-medarbejder på Radio Viborg.

Jens Rohde medvirker øvrigt i Go' Aften Danmark på TV 2 i aften.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -