Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Opasia Netradio nedlægges i dag
Fredag 31. maj 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
TDC's internetportal Opasia lukker i dag 'Opasia Netradio', der består af fire forskellige musikkanaler. Baggrunden for lukningen er dels en ventet voldsom stigning af KODA afgiften og dels fordi det ikke er lykkedes at tiltrække ret mange betalende lyttere. For to måneder siden blev Opasia Netradio gjort til betalingskanaler; Netradio-lyttterne måtte betale 4 dollars (ca. 34 kr.) for at lytte med, men det var der meget få der valgte at gøre.
I øjeblikket betaler danske netradio 1.000 kr. om måneden til KODA for at streame musik på internettet, men det er et beløb som KODA betragter som værende rent symbolsk, og KODA havde overfor Opasia bebudet "meget, meget store stigninger", som afdelingsleder for Online Services, Kristoffer Apollo, udtrykker det overfor radionyt.com.

Og dermed ville det blive alt for omkostningstungt for Opasia at drive de fire non-stop musikkanaler. Der ville ganske enkelt ikke være en forretning i det.

Da det var gratis at lytte til Opasia Netradio var der ganske mange inde og lytte med. Kristoffer Apollo oplyser, at man i den bedste uge var helt oppe på 40.000 unikke besøgende på en uge.

Hvor mange, der fortsatte da Opasia Netradio for to måneder siden blev en betalingsradio vil Kristoffer Apollo ikke afsløre, men han erkender at det var ganske få.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -