Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR satser millioner på trafikservice
Fredag 25. januar 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DR og IT-virksomheden Rambøll Informatik har indgået en aftale om udvikling af et nyt system til håndtering af trafikinformation, der vil give trafikanterne bedre og hurtigere informationer.
DR har en ambition om at betjene alle rejsende med relevant rejseinformation fra dør-til-dør. Det vil sige fra det øjeblik, de træder ud af døren, til de er hjemme i boligen igen.

I mange år har DR serviceret trafikanter med vejr-, vej- og trafikmeldinger, især via radio. Nu skal denne service forbedres og udvides ved hjælp af den nyeste mobil- og
internetteknologi.

DR har derfor indgået en aftale med IT-virksomheden RAMBØLL Informatik A/S om udvikling af et nyt system til håndtering af den ind- og udgående trafikinformation, hvor den udgående bl.a. videreformidles i P4's regionalprogrammer døgnet rundt. Det er for DR en samlet investering på mere end 5 mio.

Næste fase bliver at tilbyde trafikanter målrettet geografisk og personlig trafikinformation. Denne mobil- og internetservice skal gøre det lettere at komme igennem den tunge myldretidstrafik morgen og aften. SMS, internettet og den digitale radio (DAB) skal anvendes i trafikformidlingen.

DR oplyser videre i en pressemeddelelse at man har valgt de seneste nye komponenter og nyeste teknologi,baseret på XML. Microsoft-platformen omfatter bl.a. følgende komponenter: Windows 2000, SQL Server 2000, BizzTalk Server 2000, Internet Information Server, Visual Studio .NET, .NET Framework, ASP.NET.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -