">
Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio 24syvs morgenradio
Mandag 24. oktober 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det bliver en tidligere eftermiddagsvært på P3 - for 12 år siden - og senest chefredaktør på 'Aktiv Træning' de seneste 4 år - Claus Cancel, der bliver fast vært på Radio 24syvs morgenflade alle hverdage kl. 6-9. Den nye morgenradio på den nye radiostation vil "prøve at ramme en tone, der ligger mellem P1 og morgen-tv".

Morgenfladen på Radio 24syv kommer bl.a. til at bestå af interviews og kommentarer, morgenvækning af dagens aktuelle person, tre nyhedsopdateringer hver time samt trafik og vejr. Det skriver Berlingske søndag.

Og fladeværten bliver 42-årige Claus Cancel. Han er uddannet journalist og kom lige efter uddannelsen på DJH til P3, hvor han var eftermiddagsvært fra 1995-1998. Derefter kom han til Politiken, hvor han var i 8 år - og senest har Cancel været chefredaktør siden 2007 for Bonnier-magasinet 'Aktiv Træning'.

Claus Cancel har ambitioner om at lave en morgenradio, der ikke kun stjæler lyttere fra P1 - men som også kan tiltrække helt nye lyttere til taleradio.

"Én af mine kongstanker er, at vi skal lave et morgenprogram, hvor du ikke behøver lytte hele tiden. Hvis du er en familie med børn, kan det være enormt forstyrrende, at der sidder en masse folk og taler og taler og taler i radioen. Men de selvsamme familier kan åbenbart godt have fjernsynet kørende hele morgenen. Vi vil prøve at ramme en tone, der ligger mellem P1 og morgen-tv. Hvor politiske kommentarer og analyser af udlandsforhold, der kræver fuld opmærksomhed, veksler med lettere emner som sport, næste uges filmpremierer eller markedets smarteste mobiltelefoner," forklarer Claus Cancel til Berlingske.

Claus Cancel får Sally Hamilton med sig i studiet. Hun skal stå for de tre nyhedsopdateringer hver time samt trafik og vejr.

Morgenradioen på Radio 24syv i weekenden, hvor sendetiden bliver 7-10, vil blive bestyret af Gertrud Højlund og Aydin Soei.



Foto: Claus Cancel. (Fotograf: Mads Nissen)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -