Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


NL: Ferry Maat og Van Leeuwen til Radio 10
Fredag 14. marts 2003
Af Poul Foged
 
Radio 10 FM har offentliggjort, at man har pr. 1. maj har ansat to nye dagflade studieværter. Det er to særdeles kendte og markante personligheder, Ferry Maat og Bart van Leeuwen. Ferry Maat forlader sit daglige program på oldies-stationen, Radio 192.
Ferry Maat startede sin radiokarriere hos offshore stationen, Radio Noordzee Internationaal, i 1971. Efter dens lukning i 1975 kom Maat til TROS, hvor han præsenterede Tros Top 50 og Soulshow. Han var med til at starte Radio 10, hvor han senere blev programchef. I 90'erne var han ansat på Radio 538. De senere år var han en afholdt vært på public service stationen, Radio 2, hvor hans "Maat In De Middag" havde mange lyttere. Han forlod sidste år Radio 2 i protest over musikpolitikken - og kom i år til Radio 192. "Jeg forlod den faste base hos TROS i 1988 for at være med til at søsætte Radio 10, den første landbaserede, kommercielle radiostation. Jeg var ikke i tvivl, da jeg blev spurgt om jeg ville vende tilbage", siger Ferry Maat

Bart van Leeuwen startede på Radio Veronica i 1973 og nåede lige at være med på offshore-stationen inden den gik i land. Han opholdt sig herefter i et par år i Playa de Aro i Spanien, hvor offshore stationen Radio Mi Amigo havde sin base, og hvor han indspillede de daglige programmer til stationen i Nordsøen. Han vendte tilbage til Veronica, hvor han blev en meget populær og afholdt studievært. I slutningen af 80'erne var han med til at starte RTL Rock Radio og senere Happy RTL. Han blev i 1993 hentet til Radio 538 som programchef og formiddagsvært. De sidste 2 år har han været morgenvært på Radio Nationaal (der nu er nonstop radio). "Det er en udfordring, som jeg ser frem til - og som jeg ikke havde turdet håbe på. God musik og et fantastisk team, der bringer Radio 10 FM tilbage i topposition", siger Bart van Leeuwen.

Radio 10 FM vil endnu ikke afsløre hvilke programmer, der to nyansatte skal bestyre, men slår dog fast, at dagfladeholdet fortsat vil bestå af Tom Mulder, Dave Donkervoort, Jos van Heerden, Peter Holland og de 2 nyansatte.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -