Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Hæderspris til Monica Krog Meyer
Mandag 4. oktober 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Monica Krog Meyer, DR P4, modtog lørdag aften Radiodays hæderspris på Prix Radio. Hun fik prisen for sit mangeårige virke i først og fremmest DR - ikke mindst med P3-programmet 'Radio Rita'.
Monica Krog-Meyer har været på DR siden 1976. De første år som speaker og fra 1982 blev hun fastansat i DR, hvor hun har været - med små svinkeærinder - siden.

I motiveringen for tildelingen af Radiodays hædersprisen 2010 hedder det:

"Årets hæderspris går til en person, der har været en inspirator, som har været medvirkende til, at mange unge radiospirer har fået lyst til at lave radio. Det at være en institution indenfor noget, har tit en negativ klang, hvilket absolut ikke er tilfældet for vinderen. Tværtimod.

Vinderen har været med hele vejen rundt. Både i gode gamle tunge radiodage på Statsradiofonien, hvor vinderen har høstet enorm anerkendelse blandt andet for programmet 'Radio Rita,' der skilte sig markant ud fra, hvad DR ellers sendte i starten i 80'erne, Programmet tog for første gang de unge lyttere seriøst. Sidenhen er der prøvet kræfter med den kommercielle radiobranche, men nu er vinderen tilbage i DR med stor succes.

Vinderen er en flittig klummeskribent, har været medforfatter på debatbogen om pornoficeringen af vores liv – den bog, der hedder 'Patter, Pik & Penge' og senest har vinderen i 2010 skrevet bogen om den nye alder- den mellem voksen og gammel med titlen 'PLUS alderen – vi bliver jo bare ved'."


Monica Krog Meyer kan høres på P4 hver lørdag formiddag, hvor hun er vært - sammen med Dennis Johannesson i programmet 'Så har vi balladen'.



Foto: Monica Krog Meyer får Radiodays hædersprisen 2010 overrakt af sidste års vinder, Ole Søndergaard fra Radio ABC. (Fotograf: Adam Lehn)



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -