Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Sky Radios programplan ikke nok for nævn
Fredag 16. juli 2004
Af Thomas Nielsen
 
Radio- og Tv-nævnet understreger, at Sky Radios skæbne ikke bliver afgjort af programplaner, men af hvilke programmer den omstridte kanal rent faktisk sender.
Efter at have modtaget Sky Radios nye programplan, der blandt andet disker op med flere nyhedsudsendelser, har Radio- og Tv-nævnet i et brev til radiokanalens direktør reageret på ændringsplanerne.

Nævnets formand H.H. Brydensholt slår ifølge Politiken fast, at opfyldelsen af sendetilladelsen ikke bedømmes på programplaner, men på det, der kommer ud af højtalerne. Derfor vil nævnets medlemmer stikke hovederne sammen 11. august for at diskutere resultatet af ændringerne igennem.

Radiokanalen understreger, at programændringerne harmonerer fint med både lytternes ønsker, sendetilladelsen og nævnets ønske, om at magasinprogrammerne skal være bredere og mere dagsaktuelle.

Radio- og Tv-nævnets formand slår i den forbindelse fast i sit brev til Sky: "Det, som Sky Radio kalder nævnets ønsker, ikke er andet eller mere end det, der ligger i vilkårene i programtilladelsen".

Sky Radio har til nævnet oplyst, at det ene af de nye programmer, 'Ekko', vil være uden musik, men at der i de tre andre programmer, 'Fokus', 'Panorama' og 'Tæt På' i et vist omfang vil være musik, som programmets gæst vælger. H.H. Brydensholt understreger imidlertid, at musik ikke må tælles med i den daglige time, som ifølge sendetilladelsen skal være reserveret til nyhedsmagasiner.

Sky Radio lancerede sine ændringer i denne uge, for at Radio- og Tv-nævnet ikke skulle gøre alvor af sin trussel om at inddrage sendetilladelsen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -