Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Travl - men afslappet - Eik Frederiksen
Onsdag 22. oktober 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Om bare tre uger går Sky Radio i luften som landsdækkende radio. Men Danmarks nyeste radioboss virker afslappet: "Jo, jeg har lidt travlt. Jeg startede mandag, og har ikke engang åbnet min computer endnu", siger Eik Frederiksen, 36, til B.T. med en fynsk underdrivelse.
"Kendthed betyder ikke væsentligt meget for os. Sky Radio er ikke en værtsbaseret station. Det vigtigste for os er, at musikprofilen er klart defineret. At vores nyheds- og magasinværter er dygtige. De kan komme fra hvor som helst. Det vigtigste er, at de kan sætte sig ind i radioens »mood« og sound - og i vores lyttere, primært kvinder mellem 20 og 45", siger Eik Frederiksen til B.T

"Min store ufordring er at justere Sky Radios profil, så den lever op til det lovgivningsmæssige krav om 30 pct. skandinavisk musik. Hvordan får man det til at hænge sammen med den profil, vi hidtil har fået leveret fra Holland" siger Eik Frederiksen videre.

Timenyheder, måske to gange i timen og et dagligt timelangt magasinprogram, behøver ikke at blive en "tvangsbolle" for Sky Radio, mener den nye programchef, og udtaler: "Man kan godt lave et kreativt magasinprogram"

Eik Frederiksen betyder, at han ikke smækker med døren i DR, og siger, at hvis han ikke havde fået dette tilbud, ville han fortsat være på DR. Han lægger dog ikke skjul på, at lige så store ressourcer, der er til rådighed til DR, kan det være problematisk, at tingene ikke nødvendigvis kører på den mest smidige måde.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -