Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Maria er Kato’s nye medvært på Hit FM
Onsdag 12. april 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I dag til morgen blev det afsløret, at Maria Ernen fra Viborg bliver ny medvært hos Kato på Hit FM i Viborg og Holstebro. Den 29-årige Maria er cand. mag. i etnografi og engelsk og mødte op til audition for 5 uger siden - og i dag fik hun så jobbet på morgenshowet.
”Det har været en meget positiv oplevelse, at finde nye talenter på denne måde”, siger Radionets gruppeprogramchef Kent Kordt, til radionyt.com. ”Vi har testet 4 personer, som alle er nye i mediet, og vi vil gøre brug af alle 4 på den ene eller anden måde” slutter han.

Hver af de fire finalister fik en uge som medvært sammen med Kato i morgenradioen på Hit FM i Viborg og Holstebro, og blev bl.a. stillet over for en række udfordringer.

Lytterne kunne herefter på nettet og pr. SMS give "karakterer" til de fire håbefulde radioværter. Maria Ernen scorede bedst og hendes indsats blev af 76 pct. af lytterne betegnet som fremragende. Hun vandt også den endelig lytterafstemning, der sluttede i går tirsdag kl. 12.

Maria Ernen er født i Sverige og har tidligere boet på Sjælland og i Afrika, men har boet i Viborg siden 1993. Hun spiller klaver, saxofon, guitar og synger også en del - bl.a. i et gospelkor. Til Viborg Stifts Folkeblad fortæller hun, at hun er afslappet og har let til smil. "Det tror jeg, mange mennesker har brug for at høre om morgenen. Og så er jeg god til at snakke meget", griner hun.

Maria præsenteres for kollegerne på Radionet i Viborg, Holstebro og Aalborg de kommende uger og lytterne får glæde af hende fra midten af maj.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -