Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ny chef for DR Rytmisk
Torsdag 12. august 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I mere end 20 år har musikken været omdrejningspunktet for Geert Bruno Sørensens karriere, og derfor får den kommende chef for DR Rytmisk næppe de store problemer med at holde takten, når han mandag den 16. august overtager ansvaret for DRs dækning af den rytmiske musik. Han efterfølger Morten Hansen Pankoke, der er udnævnt til programchef i DR ProgramProduktion med ansvar for kulturområdet.
Geert Bruno Sørensen kom til DR i 2001, hvor han kom til at stå i spidsen for udviklingen af 'DR Musik og Medier', der i gamle dage var DRs Diskotek, men som i dag leverer musik i mange forskellige formater. Også til kunder uden for DR.

"Gennem sit arbejde i DR Musik og Medier har Geert Bruno Sørensen dokumenteret, at han er i stand til at tænke strategisk og visionært, samtidig med at han har de personlige egenskaber, der skal til for at stå i spidsen for en arbejdsplads i konstant forandring. Han har ligeledes en meget stor musikfaglighed, og derfor er jeg meget glad for, at han sagde ja til denne nye udfordring," siger DRs programdirektør Lars Vesterløkke.

Geert Bruno Sørensen har været professionelt beskæftiget med musik, formidling og ledelse siden starten af 1980'erne. Han har gennem en årrække arbejdet i den danske musikbranche - de senere år med fokus på udvikling af nye koncepter. Og så har han udviklet og arrangeret en del udstillinger, blandt andet udstillingen 'Music and Life' om hvordan vi som mennesker lever med musik fra vugge til grav.

Stillingen som chef for 'DR Musik og Medier' bliver snarest slået op.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -