Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio 3 program udfordrer DRs Tourne Sol
Mandag 1. juli 2002
Af Karsten Jensen
 
Fynske Radio 3s faste værter i ’SommerCaféen’ er klar til at dyste om den lokale æter med Danmarks Radios tre ’Tourne Sol’-værter.
Radio 3s faste sommerværter, Morten Rønnelund og John G. Pedersen, starter i dag fem ugers direkte sendinger af programmet ’SommerCaféen’ fra Odense Banegård Center hos Baresso Coffee Shop. Programmet sendes mandag-fredag.

Premieren på programmet falder sammen med at DRs P3 og DR1 sender direkte radio og tv fra Tåsinge i det sydfynske. Derfor har Radio 3 udfordret ’Tourne Sols’ tre værter, Camilla Ottesen, Lars Bom og Jesper Dein til en dyst om den lokale æter - og en psykologisk dyst om de 36.000 licenskroner som Radio 3s medarbejdere til sammen har betalt til konkurrenten i år, fortæller Radio 3 til Radionyt.com.

Mandag morgen, kort før ’Tourne Sol’ gik i luften, kontaktede Radio 3s sommerredaktion pressefolkene på ’Tourne Sol’ og præsenterede dem for udfordringen: En dyst - 3 mod 2 - om hurtigst indtagelse af 40 centiliter Cocio cacaomælk på tid. Det er samtidigt er en af ra-dioens faste konkurrencer senere på sommeren.

Som ventet var det en tøvende - nærmest bange - pressemand hos DR, der tog mod udfordringen, fortæller Morten Rønnelund til Radionyt.com. "Jeg undersøger, om det lader sig gøre senere på ugen. Der er stor nervøsitet her før, der også er tv-premiere," sagde han til Radio 3s medarbejder.

Det er ’SommerCaféens’ redaktion naturligvis ikke tilfredse med. Vi holder derfor fast i ud-fordringen ugen ud, så længe ’Tourne Sol’ opholder sig i det fynske område - og tager natur-ligvis gerne i mod alternative udfordringer, lyder det fra den fynske station.

’Tourne Sol’ sender radio fra 9 til 12, mens ’SommerCaféen’ er i luften 12-15 - og da ’SommerCaféen’ opholder sig på Odense Banegård, skulle der ikke være logistiske problemer for statsradiofonien, lyder det håbefuldt fra Radio 3.

’SommerCaféen’ byder blandt andet også på lytterkonkurrencer, hvor man blandt andet kan vinde rejser til Paris eller Oslo.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -