Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


NL: Talpa Radio vil indtage hele Europa
Torsdag 13. november 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Købet af FM6 i Danmark er kun første stop mod et stort europæisk radionetværk for nederlandske Talpa Radio International. Man har allerede kig på flere andre lande - i første omgang Tyskland og Belgien.
John de Mol, manden bag Europas mest succesfulde tv-produktionsselskab, Endemol siger til Berlingske Tidende, at man i øjeblikket undersøger Tyskland og Belgien. "Men det kan stadig ændre sig, så Spanien pludselig bliver det næste land, vi går ind i. Det afhænger af mulighederne. Men jeg går efter, at udvide Talpa Radio - skridt for skridt - præcis som det skete med Endemol", siger John de Mol.

Før han opbyggede sit Endemol-imperium med tv-produktionsselskaber i 25 lande og 13.000 ansatte, startede John de Mol sin mediekarriere inden for radio, og det er en gammel drengedrøm, at han nu vender tilbage til radiobranchen.

"Men det handler også om, at radio i Europa endelig er ved at udvikle sig til en meget professionel forretning. Og derfor vil vi gerne opbygge et internationalt netværk af radiostationer", siger han videre til Berlingske.

Da han startede Talpa måtte han betale ca. 600 mio. kr. for Nordzee FM, og han tøver derfor ikke med at kalde FM6 - der kun kostede 22.5 mio. kr årligt - for "et fund til prisen".

"De nye frekvenser i Danmark var en af de der vidunderlige muligheder, man bare ikke kan lade gå forbi. Det kommercielle danske radiomarked er så underudviklet, at det kun kan blive en positiv start i internationaliseringen af Talpa", siger John de Mol,

'Talpa' er græsk og betyder muldvarp. Lige som efternavnet 'Mol' på nederlandsk også betyder muldvarp.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -