Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Forberedelserne til Radiodays Danmark er
i fuld gang

Mandag 21. marts 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Datoerne for dette års Radiodays Danmark bliver fredag den 30. og lørdag den 1. oktober 2011. Stedet bliver nyt ligesom både selve Radiodays og Prix Radio Showet begge får en indholdsmæssigt makeover. Målet er 350 deltagere fra hele landet.
"Vi vendte en skidt udvikling i deltagerantallet sidste år og med den nye radiostation på vej ind, er der basis for, at vi kan øge deltagerantallet og dermed få et stærkere økonomisk grundlag for udvikling af konferencen. Der er stærkt indikationer på, at antallet af arrangører stiger i år i forhold til sidste år og det forventer vi også at kunne offentliggøre lige op til påske," fortæller Christian Kjeldsen, der har ansvaret for Radiodays Danmark.

Hele programmet får en decideret makeover. Der bliver ingen links - hverken når det kommer til speakere eller emner til Radiodays Europe. De to arrangementer skilles fuldstændigt ad indholdsmæssigt. Radiodays Europe er en chefkonference mens Radiodays Danmark er en medarbejder-konference.

"Vi laver 8 x 3 timers masterclass-agtige forløb indenfor 8 forskellige emner, radio mangler input på her og nu. Sideløbende med disse, kommer der to store sessionrum, hvor man kan følge knapt så intensive forløb inden andre eller overlappende emner og hvor man har de store debatter o.s.v. i moduler af 45-60 minutter. Det giver mere viden med hjem til deltagerne og for at finde ud af, hvad radiofolkene i Danmark gerne vil have på programmet, besøger vi dem i maj og juni", fortæller Christian Kjeldsen.

'Prix Radio - Årets Danske Radio Priser' får også en makeover. Der kommer lidt flere priser og så bliver hele afviklingen ændret. Arrangørerne går efter en devideret prisfest efter gallamodellen.

"Vi er kommet langt de sidste par år. Nu tager vi det sidste skridt og indfører spisning under prisshowet og giver galla-skruen en ordentligt drej. Vi kommer på niveau med tv, når de uddeler deres priser. Vi forhandler med eksterne producenter af showet og forventer at alt er på plads senest 1. maj", fortæller Christian Kjeldsen.

Han fortæller, at programmet til Radiodays Danmark stort set vil være klar 15. juni, hvor billetsalget starter, og i år lover arrangørerne, at deltagerlisten opdateres løbende på websitet fra 1. september 2011. Man kan læse mere på www.radiodays.dk



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -