Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


VLR Kolding officiel start i næste uge
Torsdag 9. marts 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
VLR Kolding er nu i gang med prøveudsendelser, men den officielle start - der skulle have været den 7 . marts - vil nu først finde sted i næste uge. Konkurrenten Skala FM tager VLRs indtog i Kolding roligt og DR-chef finder VLRs tiltag for tankevækkende.
VLR Kolding er nu i luften på 91.3 MHz (Kolding), 102.7 MHz (Lunderskov) og 107.2 MHz (Vamdrup) med testudsendelser. Programchef fra VLR Claus Nielsen var selv i Kolding for at sætte det sidste stik i (billede).

JydskeVestkysten, der driver den konkurrenede radiostation i Kolding - Skala FM, skriver i øvrigt om VLR's indtog i Kolding og citerer Skala FMs radiodirektør, Peter Gram, der tager det roligt: "Tidligere hed de Mix FM, nu hedder de så Radio VLR. Der har altid været konkurrence på radiomarkedet, og vi har altid klaret den konkurrence godt", siger Peter Gram om den nye radiosituation i Kolding, og tilføjer: "Det forandrer ikke noget for os".

VLR slår meget på, at stationen der ejes af Vejle Amts Folkeblad, nu bliver den første kommercielle radiostation, der kan høres i hele Trekantområdet.

DRs regionalradio Kanal 94 i Vejle skal nedlægges ved udgangen af året og erstattes af en lokalredaktion. Programchef Jørgen Bøgen siger til JydskeVestkysten: "Det er da tankevækkende, at de gør det netop nu".

Radiochef Peter Bruun Hansen fra VLR afviser dog, at der er en sammenhæng. "Vi beklager da deres situation. Vi har haft en lidt for dygtig DR, som har holdt på mange lyttere. Men de har holdt sig til deres del af radiobranchen, og så har vi været i fred og ro på den del, som vi gerne vil lave".

- - -

Læs også: http://www.radionyt.com/artikel/default.asp?id=12247


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -