Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nyt morgenshow på Radio Sydhavsøerne
Torsdag 13. januar 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio Sydhavsøerne sætter flere kræfter ind på at lave en både seriøs, lokal, sjov og underholdende morgenradio. Radioens nye morgenshow hedder 'OP-holdet' og det nye morgenhold består af den erfarne morgenradiovært Søren Hansen, og de to unge værter Thor Jadesø og Pierre Vendelboe.
Søren Hansen har lavet morgenradio på Radio Sydhavsøerne i mange år, men får nu selskab i de tidlige timer af Thor og Pierre - der senest stod for eftermiddagsprogrammet 'Bjørnetjenesten'.

Morgenshowet er blevet døbt 'OP-holdet', en titel man måske nok skal se på to gange, men som vinder ved nærmer bekendtskab.

OP-holdet satser på at levere sidste nyt fra Lolland, Falster, Danmark og verden - tilføje en del sjov og underholdning, og selvfølgelig krydre med en masse god musik. En af de vigtigste hjørnesten i OP-holdet er de direkte indslag, som skal laves i hele sendeområdet.

De kommende onsdage kører Thor sendevognen ud i trafikken, og deler flere hundrede frøsnappere fra Føtex-bageren ud.

På mandage kan lytterne få OP-holdet til at vække én man kender. Måske én der ikke er så god til at stå op? Thor rykker ud med vækkehorn og varm kaffe, og skal forsøge at vække vedkommende. "Ofrene" findes ved at deres venner giver et tip, via Radio Sydhavsøernes hjemmeside www.sydhavsradio.dk.

Samme hjemmeside er også stedet, hvor man tilmelder sig i konkurrencen "Vind en fridag". En konkurrence som kan have uerstattelig værdi for stressede lyttere. Thor, Pierre og Søren vil forsøge at lokke en fridag ud af chefen.

Sidst men ikke mindst fortsætter succesen fra efteråret med "Scor Kassen". Imens de 14.000 kr. fra efteråret ligger og venter til fodbolden starter igen, har Radio Sydhavsøerne lavet en håndbold-udgave i samarbejde med håndboldklubben Team Sydhavsøerne. Her kan gevinsten blive 1500 kroner til alle hjemmekampene.

OP-holdet sender alle hverdage fra kl. 6-10.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -