Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio 100FMs morgenhyrder fik radiopris
Mandag 14. marts 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Traditionen tro blev Dansk Radiopris uddelt i forbindelse med årets RadioDays i Radiohuset på Frederiksberg. Prisen gives til en eller flere personer, som har gjort en særlig indsats for radioen, og den gik i år til Morgenhyrderne på Radio 100FM - alias Andrea Elisabeth Rudolph, Lasse Rimmer og Lars Hjortshøj.
Det var administrerende direktør Bent Helvang fra KOMM, som på vegne af hele radiobranchen overrakte prisen lørdag samt de medfølgende 30.000 kr. til de glade morgenværter, oplyser arrangørerne bag RadioDays i en pressemeddelelse.

Morgenhyrderne vakte, allerede før de sendte første gang, respekt i den danske radiobranche, og Bent Helvang understregede i sin tale, at holdet til fulde har indfriet forventningerne:

"Hver morgen byder I lytterne velkommen til en ny dag. Og hvad enten man er alene med sin radio eller sidder i familiens skød, er I de gode humørspredere, der kan redde enhver morgen. I er den type radio, der gør det til en fornøjelse at være fanget i en motorvejskø hver eneste morgen," sagde Bent Helvang, der fortsatte:

"Jeres samspil er præget af skæve indspil, hurtige finter, enkle ufine tacklinger og frem for alt: af sikre scoringer. Her bliver der ikke tabt hverken chancer eller pointer på gulvet. Med en stilsikker professionalisme og en fantastisk og usædvanlig tæft for radiomediet, formår I morgen efter morgen at holde alle dem, der er så heldige at kunne høre jeres program, fanget ved højttaleren."

Prisen er tidligere uddelt til Jørgen de Mylius og holdet bag Radio Merkur.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -