Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Anders Breinholdt løber fra aftale med TV 2
Fredag 6. juli 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
TV 2 Radio er stadig på udkig efter store radiostjerner. Den populære vært på P3 programmet 'De Sorte Spejdere', Anders Breinholt, skrev i sidste uge kontrakt med TV 2 Radio for at blive en del af det nye morgenhold på TV 2 Radio sammen med Gitte Madsen og Lars Hjortshøj - men fortrød og fortsætter i stedet på P3 - sammen med Anders Lund Madsen. Højere løn og firmabil kunne alligevel ikke lokke Breinholt over til TV 2 Radio.
Fredag kunne ledelsen for TV 2 Radio meddele internt, at en af P3's mest populære værter var på vej til stationen. B.T. beskriver det som lidt af en sensation og boost til moralen på TV 2 Radio, hvor det ellers er krisen der kradser. Men i løbet af weekenden fortrød Anders Breinholt, og mandag måtte ledelsen så meddele medarbejderne på TV 2 Radio, at Breinholt alligevel ikke ville blive en del af stjerneparaden på TV 2 Radio.

Tanken var ellers, at Breinholt skulle have været vært på TV 2 Radios nye morgenhold - sammen med Gitte Madsen og Lars Hjortshøj. Programmet starter mandag den 29. juli.

Anders Breinholt bekræfter forløbet overfor B.T.: "Det startede med at Lars Hjortshøj spurgte, om jeg var interesseret i at flytte og komme over og lave morgenradio" - og det syntes Breinholt - i første omgang - rigtigt godt om. Dels fordi De Sorte Spejdere nu havde kørt i 2½ år og det måske var tid at prøve noget nyt - og dels fordi Berinholt for knapt et år siden var blevet far til en datter, som han så ville kunne være mere sammen med, når han som morgenvært ville få tidligt fri.

Men på trods af, hvad avisen beskriver som "en fordelagtig økonomisk ordning, der bl.a. inkluderede et pænt lønhop og firmabil", så skiftede Anders Breinholt mening i løbet af weekenden.

"Jeg ved godt, at jeg har fucked det op, men jeg er glad for min beslutning om at blive i DR", siger Anders Breinholt. Han mener, at De Sorte Spejdere kan blive større og bedre. "Så min beslutning har intet at gøre med, at det går af helvede til på TV 2 Radio, og at de ikke har nogen lyttere", slutter Anders Breinholt.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -