Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P3Klub - ny aftenflade i weekenden på P3
Mandag 13. marts 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
P3Klub er navnet på den nye flade med house, electronica, cool R’n’B, hiphop og dancehall fredag og lørdag aften kl. 18 - 24 på DR P3. Der er premiere på fredag den 17. marts og faste værter bliver de danske R’n’B-divaer Karen & Szhirley (billedet) og den erfarne DJ og P3-vært Nicolai Molbech.
P3 tager klubkulturen, dens genrer og sub-genrer alvorligt og leverer hver weekend det absolut bedste bud på en dækning af musikken til den festende del af befolkningen, og alle med den musikalske nysgerrighed intakt. Det skriver DR i en pressemeddelelse, og fortsætter: P3Klub tager sig tiden til at gå i dybden med historien omkring klubscenen og dens udøvere. Det er fire timers seriøs formidling af klubmusikkens ABC, der søger sammenhængen, nuancerne, og perspektiverne i det musikalske landskab.

Med P3Klub udvider P3 udvalget af genrer fredag-lørdag aftener, og som noget nyt vil der også være en fast vært, der guider lytteren gennem hele aftenen og dermed skaber større sammenhæng i fladen og sørger for at eksperterne og de kyndige DJ’s taler i et sprog, så alle kan være med:

"Det er vigtigt for P3, at kanalen både kan servicere spændende nye genrer og evne at formidle musikken. Med P3Klub har vi et seriøst bud på denne svære balancegang," siger P3-chef Carsten Worsøe.

De faste værter bliver Karen & Szhirley og Nicolai Molbech.

Nicolai Molbech har siden 1992 været ansat på P3 som musikjournalist og studievært. Han var i sin tid med til at starte ’FunkShow’et’ sammen med Henrik Milling og har senest siddet som ankermand på 'Før Festen'. Nicolai betegnes som en af de mest erfarne radioværter på P3.

Karen Rosenberg og Szhirley har gennem en årrække haft deres eget program på P3.

P3Klub vil til stadighed får besøg af en stribe førende DJs, der giver lytterne de nyeste tracks og tendenser inden de lander på klubberne rundt i landet. Navne som Krede, Thomas Madvig, LP Støvring, Kenneth Bager, DJ Daniel, DJ Noize og Pharfar er blot eksempler på de DJs, der fremover vil medvirke i P3Klub.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -