Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radiodays sætter fokus op 'Radio Møller'
Mandag 13. september 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Når den tiende Radiodays løber af stablen fredag den 1. og lørdag den 2. oktober 2010 i DGI Byen i København, vil det være et godt forum for kommende interesserede bydere på den nye kanal at besøge. Men også DR ansatte med interesse for, hvordan en kommende konkurrent kan komme til at se ud, vil få et stort udbytte af at deltage. Flere sessions sætter nemlig fokus på den nye kanal.
"Politikernes beslutning om den nye kanals fokus er fuldstændig som forventet. Derfor er jeg også glad for, at Radiodays kan præsentere de tre ypperste repræsentanter for det, udvalget og politikerne har brugt som referencepunkt for den nye kanal profil: NPR i USA, BBC Five Live og så tager vi så lige kommerciel talk radio med også i vores afdækning af en mulig profil for kanalen", fortæller festivalchef Christian Kjeldsen.

Mr. Talkradio til Radiodays
En af de personer, der har størst indflydelse på, hvordan talkradio udvikler sig i verden, er englænderen Adrian van Klaveren. Han er chef for BBC Five Live og har meldt sin ankomst til Radiodays.

"Adrian er en af dem i verden, der ved mest om, hvad der foregår på den front, ligesom han er frontløber for den eksplosive udvikling, BBC Five Live har været igennem de senere år – både på indhold men også lyttersiden", siger Christian Kjeldsen, der også glæder sig over, at det er lykkedes at hente USA's ypperste producent af talkradio til Radiodays.

"Robert Krulwich er en af hjernerne bag Radiolab på NPR, der er verdens største public service radio og som i den grad bør være til stor inspiration for danske radiofolk. Robert laver sin egen keynote men deltager også i paneldebat".

Mr. kommerciel talkradio kommer også
Talkradio er bæredygtig i den kommercielle del af radiobranchen i en lang række lande verden over. En af pionererne er amerikaneren David G. Hall, der har udviklet de to største talkshow radioer i Los Angeles og arbejdet med talkradio i England samt Sydamerika.

"David er en af de mest karismatiske og spændende personer, og han har nogle meget klare holdninger til, hvordan man skal udvikle talkradio og hvordan man kan forædle genren fremadrettet. Og så har leveret den ene succes efter den anden senest i opbygning af KABC i Los Angeles. David kommer til at lave en keynote og deltage i et panel også", fortæller Christian Kjelden.

Inspirationsboost til talkradio
Udover de tre sessions omkring TALKRADIO, vil Bibliotek & Medier komme med deres bud på Danmarks digitale fremtid ligesom medieordførerne åbner lørdagens program med en mediepolitisk spørgetime.

Radiodays 2010 indeholder herudover flere end 20 andre sessions med nationale og internationale eksperter indenfor radio, forskere eller fra beslægtede brancher.

Der er 50 billetter tilbage til årets konference og billetsalget slutter den 15. september 2010.

Mere information og billetsalg på www.radiodays.dk


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -