Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Julie Rugaard ny studievært på Voice
Fredag 7. marts 2003
Af Karsten Jensen
 
Den tidligere Blå Øjne-sangerinde Julie Rugaard begynder på mandag en ny karrierebane, når hun har første arbejdsdag som studievært på The Voice’ populære morgenshow ’Freakshow’. Radiostationen har længe været på udkig efter en pige, der kunne tilføre det mandehørmende studie lidt østrogen-dufte. Det har tidligere været på tale at Julie Rugaard skulle være vært på Voice, men det er altså først nu hun for alvor går i æteren.
Siden august måned 2002 har ’Freakshow’ hærget de københavnske radiobølger, når de alle hverdage har vækket de mange Voice-lyttere med deres drengerøvsadfærd. Men den tid er en saga blot. Den supersexede og feminine Julie Rugaard sætter mandag morgen sit absolutte præg på programindholdet, når hun er klar foran mikrofonen sammen med de fire garvede mandlige morgenværter.

”Jeg er virkelig glad for, at jeg har fået chancen som morgenvært på ’Freakshow’, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Det er meget naturligt, at ens karriere tager en drejning, og efter at have været udøvende artist i mange år har jeg brug for nogle nye udfordringer. Jeg kender Voice-holdet gennem de mange interviews, jeg har givet i radioen, og jeg synes, at de trænger til lidt modspil. Nu er det på tide, at vi piger kommer lidt til orde”, siger Julie Rugaard om sine nye udfordringer.

24-årige Julie, som kommer fra Jægerspris, fik sit gennembrud i 1998 med ’Romeo og Julie’. Albummet solgte over 120.000 eksemplarer. ’Freakshow’ består i dag af Lille Lars, Allan Kjærgaard, Anders Fjelsted og Allan Würtz.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -