Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Lille Antons Jul - årets julekalender på P3
Mandag 25. november 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
P3 præsenterer i år et musikalsk julekalender-eventyr: Historien om Lille Anton, der har sit hyr med at redde julen på Blæseøen. Kalenderen er skrevet og produceret til P3 af Kristian Borregaard og Søren Dahl. Julekalenderen læses op af skuespilleren Henrik Koefoed, og føljetonens afsnit indledes hver dag med et resumé fortalt af P3-chefen Henrik Heide.
Det er en kold og blæsende december. Oppe i det høje nord ligger Blæseøen, og her bor Lille Anton. Han har mistet sine forældre, og har kun sin skøre onkel Georg tilbage. Onkel Georg bor langt væk på en øen Kanongo nede i sydhavet, hvor han leder efter en stor skat.

På Blæseøen trues julefreden imidlertid af nogle grumme mænd, der vil skræmme alle væk fra øen inden juleaften. Kan Lille Anton redde julen på Blæseøen?

P3s lyttere kan få svaret ved at følge med i Lille Antons Jul, som sendes 24 julede dage på P3, klokken "ti-i-syv" om morgenen, med dagens afsnit i genhør "ti-i-seks" om aftenen.

I kalendertiden fra den 1. - ­ 24. december sendes Lille Antons Jul alle ugens syv dage, og erstatter i perioden P3s børneprogram Ruben - drengen, der kan tale med ting.

Fortællingen om Lille Antons jul krydres med julehits af makkerparret Borregaard og Dahl.
En lang række kendte danske kunstnere lægger stemmer til sangene, blandt andre Karen Busck, Anders Blichfeldt, Ivan Pedersen, Linda Holmberg, Anders Baggesen, Thomas Mårtensson m.fl.

Sangene kan alle nydes som musikalsk underlægning til det spændende juleeventyr for hele familien, med særlig klangbund for de fire- til ti-årige, hele julen igennem.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -