Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P3 med videomail i sommerlandet
Onsdag 19. juni 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Send en ordentlig øl-skål til dine venner, gør din mor glad med et rent smil og et par søde ord eller udråb din ærlige mening til hvem som helst. P3's nye VideoMail kan bruges til meget.
Og det vil den helt sikkert også blive, når den i løbet af sommeren kommer til flere af de store festivaler og desuden dukker op på mystiske steder i landet. Men allerede på fredag er der snigpræmiere på videomail'en i to tøjbutikker - på Købmagergade 19 i København og på Guldsmedegade 22 i Århus

Et webcam, en computer og en del teknisk knofedt er grundlaget for en vejr- og svenskersikker (sic) box, hvorfra alle kan sende 20 sekunders lyd og billede via internettet. Og modtageren kan være hvem som helst med en e-mailadresse.

Rent teknisk har man længe kunnet sende videomails, men de almindelige modemforbindelser har været så langsomme, så det i praksis ikke var særligt sjovt. Men efterhånden som flere og flere har en hurtig adgang til internettet, er det logisk også at bruge muligheden for at sende en hilsen med lyd og billede. For ikke at overbelaste modtagerens postkasser rummer email'et dog kun et link til en server, hvorfra videoklippet streames.

"Vi opsætter i første omgang videomail'en for at give folk en mulighed for at sende hinanden en ny og anderledes sommerhilsen via et email. Senere skal den bruges som endnu en kontakt til DR, så man kan sende indlæg direkte til vores programmer og online-univers. På den måde bliver videomail'en en naturlig fortsættelse af vores tradition med stor involvering af lyttere og seere," siger Jakob Skov fra P3's festivalredaktion.

Videomailen kan opleves mange steder landet over - i løbet af sommeren - i forbindelse med programmet "Tournesol" på DR1 og P3, og desuden på Roskilde, Midtfyns og Skanderborg festivalerne.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -