Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Tre talenter i finalen som studievært på Sky
Tirsdag 2. august 2005
Af Karsten Jensen
 
Sky Radio indledte i maj en landsdækkende talentjagt og besøgte 30 byer på 6 uger. Efter et par måneders intens kamp, er der nu tre radiotalenter tilbage i opløbet om en tjans som studie- vært på Sky Radio.
"Efter at have gennemlyttet hundredvis af stemmeprøver fra lyttere over hele landet, udvalgte vi 10 finalister. Lytterne har nu stemt på deres favoritter og vi har nu barberet feltet ned til 3 finalister", fortæller programdirektør Lasse Roldkjær.

De tre finalister er; 21-årige Mette Veronica Jensen fra Aalborg, 32-årige Christel Dragsbæk fra Frederiksberg og 28-årige Thomas Jacobi Olesen fra Ringkøbing. De skal nu i studiet og indspiller hver deres udsendelse, som kan høres på Sky Radio lørdag den 6. august fra kl. 18 til 21.

Dette bliver den store finale i ”Sky Radios Talent Tour” og lytterne kan stemme på deres favorit både op til udsendelsen, under udsendelsen samt efter udsendelse til og med torsdag den 11. august 2005 kl. 12.

Mette er for nylig flyttet til København, men er oprindeligt fra Aalborg. Hun har tidligere lavet ungdomsradio i Aalborg. Desuden er Mette sangerinde i bandet Aycan, elsker italiensk mad, og drømmer om at tage til New York og tage en uddannelse som skuespiller.

Christel er 32 og bosiddende på Frederiksberg med sin kæreste og to børn. Hun er uddannet pædagog, men har senest arbejdet som receptionist og læser nu til psykoterapeut.

Christel elsker sine børns livsglæde, mad, ærlighed, retfærdighed, rejser og musik. Hendes temperament passer efter sigende bedre til Italien end til Danmark, og hun drømmer om at komme til Cape Town og se pingviner på stranden.

Speditøren Thomas Jacobi Olesen er ifølge eget udsagn perfektionistisk og er god til at snakke. I fritiden spiller han Playstation og badminton.

Thomas har i 80'erne leget med piratradio og startede sin radiokarriere på Radio Ådalen, Skjern, og har senere lagt vejen forbi Radio Charlie, Varde, og er i dag studievært på Radio Holstebro.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -