Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Farvel til frivillige på MixFM Odense
Fredag 9. maj 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Der var engang, hvor stort set alle lokale radiostationer var præget af et stort antal frivillige medarbejdere, der leverede gratis arbejdskraft til de forskellige lokalradioer. I takt med den kommercielle radiobranches professionalisering er antallet af 'frivillige medarbejdere' mindsket voldsomt de senere år. Nu er turen også kommet til MixFM i Odense - det tidligere Station Fyn (Radio 49), hvor man har valgt at sige farvel og tak til de frivillige. En repræsentant for de - nu tidligere - frivillige på Station Fyn, er godt utilfreds med fremgangsmåden.
I går modtog alle frivillige på Station Fyn besked fra programdirektør Claus Nielsen, hvor det anføres at MixFM "principielt ikke benytter ulønnet arbejdskraft".

Claus Nielsen skriver videre, at man derfor har undersøgt mulighederne for at tilbyde de frivillige medarbejdere aflønning for deres arbejde - "men desværre tillader de økonomiske rammer ikke ansættelse af yderligere programpersonel for nærværende".

Brevet til de frivillige slutter med et løfte om, at man vil tage kontakt igen, når eller hvis, man får mulighed for at udvidde programstaben i Odense.

Nu tidligere frivillig på Station Fyn - MixFM i Odense - Ulrik Probst, siger til radionyt.com, at brevet fra Claus Nielsen - fremsendt som e-mail - er den første udtalelse studieværterne fra Station Fyn har fået fra MixFM: "Iingen mail, ingen telefonopkald eller intet møde siden vi i december fik at vide, at MixFM var på vej ind på 103.5 MHz. Nu 6 måneder senere har vi så alle fået sparket af en ledelse, som blandt mange opfattes som enormt barnlig, amatøragtig og konfliktsky". Ulrik Probst slutter med at nævne, at folkene bag MixFM -
ikke en eneste gang - er blevet præsenteret overfor studieværterne. "Derfor er vi mange værter der føler sig rigtig godt røvrendt".

Claus Nielsen siger til radionyt.com, at når det har taget så lang tid, inden de frivillige fik orienteringen, så er det forbi der har foregået store anstrengelser for at få en så stor stab som mulig i Odense. "Men vi må også se på realiteterne for radiobranchen i 2003", fortsætter Claus Nielsen, der tilføjer at der har foregået en dialog med flere frivillige medarbejdere i nogen tid.

Indtil videre har Mix FM i Odense valgt at fokusere på at bevare de arbejdspladser der er der nu.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -