Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR nedlægger 'Hej P4' og 'Det er dansk'
Mandag 3. januar 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fra og med i dag er det slut med lytterønsker i Hej P4 (ma-to 14-15) og det er også slut med det musik-journalistiske program 'Det er dansk' (ma-fr 18-19). Værterne bliver dog ikke arbejdsløse af den grund - de bytter nemlig plads, således at Tanja Dyhl fremover bliver vært på 'P4 på dansk' (18.15-19.00) og de to tidligere 'Det er dansk'-værter Søren Rebbe og Kurt Baagø skal stå for et nyt musikprogram kaldet 'Studie 4', der sendes ma-to 14-15 og som vil sætte en ære i at være først med den nye musik.
DR skriver i en pressemeddelelse om 'Studie 4', at Søren Rebbe får hovedrollen, når der bydes indenfor i Studie 4’s hyggelige hjemlige rammer, hvor musik og musikere fra ind- og udland får sin gang. Og det skal nok blive hyggeligt - for studiet er indrettet med både sofagruppe og bar. Men først og fremmest er Studie 4 et musikprogram, som sætter en ære i at være først med den nye musik, og hvor musikken og kunstnerne bliver taget seriøst.

Med gæster i studiet og baggrundsinterviews tager Søren Rebbe pulsen på såvel den danske som den internationale musikscene. Der er derfor garanti for god stemning og god musik, når de besøgende slænger sig i studiets bar og sofaer.

Bag Studie 4 står den prisvindende redaktion fra det nu hedengangne program ’Det er dansk’. Søren Rebbe er ankermand i studiet og hans makker Kurt Baagø er programmets ører og øjne i marken.

I programmets første uge varmer programmet blandt andet op til den kommende Ray Davies-koncert. Blandt andre fortæller den populære danske musiker Lars Lilholt om sit forhold til geniet bag The Kinks.

"Studie 4 bliver et fantastisk rummeligt program. Der er sådan set ingen begrænsninger - andet end, at det selvfølgelig skal handle om musik. Derfor har vi alle muligheder for at tegne nogle spændende billeder af den danske og udenlandske musikverden", siger Søren Rebbe.

Studie 4 ligger i DR Regionalen i Næstved og bliver sendt mandag til torsdag kl. 14.03-15.00 på P4.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -