Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P3 og P4 i samarbejde med Grøn Koncert
Torsdag 24. april 2008
Af Karsten Jensen
 
DR og Muskelsvindfonden ’Grøn Koncert’ er igen gået i samarbejde. Samarbejdet betyder, at der kommer en særlig P3 Spot-scene ved koncerterne i juli over hele landet, ligesom P4 får en særlig plads på Grøn Scene.
Derudover vil DR’s radiokanaler sende adskillige timer fra karavanen, der gæster Esbjerg, Herning, Århus, Aalborg, Kolding, Odense, Næstved og Valby fra den 17.-27. juli i år.

De to 'Go’Morgen P3'-værter Henrik Povlsen og Kanonkongen bliver konferencierer på P3 Spot-scenen, mens Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe, der til daglig er værter på P4-udsendelsen ’Brødre’, bliver gæstekonferencierer på Grøn Scene. Her vil komikeren og tidligere folketingsmedlem Jacob Haugaard (foto) dog fortsat stå i spidsen.

DR’s chefredaktør for musik, Ole Mølgaard, er glad for, at det er lykkedes at etablere et samarbejde mellem DR og Grøn Koncert.

”P3 og P4 er danskernes vigtigste kilde til musik. Det er her, man møder de nye navne og på de to kanaler, at man også kan finde den musik, som man allerede kender og gerne vil høre igen.

’Grøn Koncert’ favner både de nye og de etablerede kunstnere, og derfor er det naturligt, at P3 og P4 tager med musikken rundt i landet og fester sammen med lytterne”, siger han.

Også indsamlingschef Theis Petersen fra Muskelsvindfonden glæder sig:
”Jeg synes, der er et godt link mellem Grøn Koncert og P3 og P4. Grøn Koncert rummer både de etablerede og de nye navne på den danske musikscene, hvilket er i rigtig god tråd med P3’s og P4’s musikprofiler. Så jeg er sikker på, at samarbejdet vil give et positivt output for både DR, publikum og os som arrangører,” siger han.

Grøn Koncert har været en del af danskernes sommertradition siden 1983, og blandt navnene, der kommer til at stå på scenerne til sommer, er blandt andre Spleen United, Burhan G, Aqua, Nik & Jay, Suspekt og D.A.D.






Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -