Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR valgte AVIT som systemintegrator
Onsdag 19. april 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DR og AVIT-Systems har underskrevet en kontrakt om systemintegrationen i DR-Byen. Udbuddet var det sidste udbud i forbindelse med DR's udflytning til Ørestaden.
Segment 4 i DR-Byen er et bygningskompleks på i alt 26.000 m2, der åbner for publikum i 2008. Bygningen kommer til at indeholde 4 koncertsale samt en række studier. Flagskibet i byggeriet er den store koncertsal med 1.800 siddepladser. Koncertsalen kommer til at afløse DR’s koncertsal i Radiohuset – og forventes at blive Nordeuropas absolut bedste koncertsal.

Den nordjyske systemintegrator virksomhed AVIT-Systems skal i løbet af de næste to år sørge for at alle sale og produktionsstudier kommer til at spille sammen. Projektet kommer til at indeholde alle opgaver lige fra at trække over 300 km. kabel til at montere studierne med udstyr.

AVIT-Systems vandt opgaven i et offentligt udbud, og salgschef for AVIT-System siger: ”DR’s valg er en kæmpe tillidserklæring til os. DR er kendt for at stille meget høje krav til kvaliteten - og valget af os er jo således også en blåstempling af vores kvalitetsniveau".

AVIT-Systems startede i 1983 med at lave løsninger til radiostationer. I slutningen af 90’erne begyndte virksomheden at lave løsninger til tv-branchen. I dag fokusere AVIT-Systems også på at designe og implementere løsninger indenfor installation af audio og video. Tidligere har AVIT-Systems fået en ordre på alle lydinstallationer til Musikkens Hus i Aalborg, hvilket også er en ordre med et tocifret millionbuget.

AVIT-System er en del af AM Production. AM Production er etableret i 1983 og har i dag mere end 80 ansatte. AM udvikler og producerer komplette kommunikationsløsninger inden for tv, film, grafisk design, interaktive medier og IT.

- - -

Foro: Fra venstre ses DR’s Indkøbskonsulent Rasmus Kaae Bauer, i midten DR’s Projektchef Kim Brostrøm og til højre salgschef for AVIT-Systems Peter Sperling.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -