Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio ABC ind i Skive
Torsdag 22. november 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio Skive har indgået et tæt samarbejde med Radio ABC i Randers. ”Vi er ikke blevet købt af Radio ABC”, understreger stationsleder for Radio Skive, Pernille Frederiksen, men så vidt radionyt.com erfarer er der dog tale om, at Radio ABC har betalt et større beløb for at sikre sig omkring 50 % af indflydelsen på Radio Skive.
Radio Skive har i nogen tid haft et ønske om kapitaltilførsel og har forhandlet med både Radio ABC og Radio 2, men valget faldt ud til fordel for Radio ABC. Tidligere har Radio Skive haft et tæt samarbejde med Radio Viborg, men efter ANRs overtagelse af Radio Viborg kunne et samarbejde med hverken ANR eller Radio Viborg komme på tale. Pernille Frederiksen lægger ikke skjul på, at hun synes at udviklingen på Radio Viborg, hvor stort set hele programfladen sendes fra Aalborg, er ganske sørgelig.

Samarbejdet med ABC vil betyde et kæmpeplus for lytterne, vurderer Pernille Frederiksen. Radioen skal fortsat hedde Radio Skive og programmerne skal fortsat sendes fra Skive. Der bliver et nært samarbejde om reklameproduktion og fra Randers stationen vil Radio Skive også få hjælp på studieværtsiden.

Én af de vigtigste grund til at Radio Skive valgte ABC som samarbejdspartner er markedsføringsområdet. ABC har haft - og har fortsat - en stor succes med en effektiv markedsføring, der har givet særdeles fine lyttertal. Radio Skive håber i stor udstrækning at kunne gøre brug af erfaringerne fra Randers på dette område.

Endvidere er der et samarbejde i gang vedr. musikprofilen, hvor Radio Skive allerede er i fuld gang med at tynde ud i antallet af numre på radioens playlist. Formatet skal fremover være langt mere hit-orienteret, men der er ikke tale om at Radio Skive skal være en tro kopi af hverken Radio ABC eller Radio Alfa.

Fra og med 1. januar 2002 kommer der yderligere ændringer. ”Lytterne vil få meget mere radio fra den 1. januar”, siger Pernille Frederiksen, men vil dog ikke løfte sløret for præcis, hvad det drejer sig om. Hun virker dog ikke særligt afvisende på spørgsmålet, om der er tale om natradio til skibonitterne og sallinggenserne.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -