Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DRs licenkampagne har virket
Torsdag 15. juli 2004
Af Karsten Jensen
 
Der er blevet længere mellem danskerne, der ser fjernsyn eller hører radio uden at betale licens. Hvor hver 12. husstand i Danmark var sortseere i november 2003, er det nu kun hver 18. hjem, der er det. Dengang betalte 91.5 pct. af alle husstande licens, men nu er tallet kommet op på 94.5 pct., viser en status fra DR Licens.
Sidste efterår indledte DR en særlig indsats over tre år for at få danskerne til at betale den rigtige licens. Og det er blandt andet den mere konsekvente linje i licenskampagner, som har fået flere husstande til at melde sig, mener kampagneleder Charlotte Broman fra DR Licens.

"På trods af, at det er lykkedes at få antallet af sortseere bragt ned, stopper vi ikke vores tiltag. Der er stadig mange sortseere derude, og vi skal også fortsat sikre, at folk betaler den rigtige licens.

For eksempel undrer det os, at vi i dag har 86.000 tilmeldte, som betaler radiolicens, selv om tal fra Danmarks Statistik og Gallup viser, at kun 40.000 hjem alene har radio og ikke har noget fjernsyn," siger Charlotte Broman.

I den kommende tid fortsætter DR Licens sine kampagner, ligesom licensinspektører fortsætter med at ringe på rundt omkring i landet, hvor man kan se, at der ikke er blevet betalt.

Som noget nyt er der nu kommet et licens-tilmeldingskort i Post Danmarks flyttemapper, så for eksempel unge, der flytter hjemmefra, bliver mindet om, at de skal betale.



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -