Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ny satire søndag formiddag på P3
Torsdag 15. april 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fra på søndag kl. 09-12 lancerer P3 et nyt satire-program med titlen 'Hængepartiet'. De to værter, 31-årige Rebecca Svensson og 32-årige Jesper Holm - alias Kanonkongen - sørger for hyggen, men også de barske realiteter.

"Vi sidder klar med den gode stemning på morgenkvisten, og der er plads til alle. Men lytterne kan godt risikere at få kaffen galt i halsen. Det er jo trods alt den barske virkelighed, vi tager fat i," siger Kanonkongen og Rebecca Svensson samstemmende.

'Hængepartiet' er et levende program, der griber ud efter danskernes hverdag, skriver DR i en pressemeddelelse. Det betyder, at alle elementer ikke er fastlagt på forhånd.

Hver søndag er der en gæst i programmet. En gæst, der ikke nødvendigvis er aktuel på nogen måde, men som til gengæld er lidt kendt, og har noget på hjerte - og som skal igennem Kanonkongens 'Hard Talk'.

I det hele taget berører programmet nogle af de vigtige emner, andre medier ikke har berørt, lover DR. Som Kanonkongen Jesper Holm retorisk spørger:

"Hvorfor er der aldrig nogen, der har fortalt den spændende historie om fædrene til 'De unge mødres' børn? De har med garanti en masse på hjerte."

Og da programmet sendes midt i 'kirketiden' har man også fundet det passende, at have en præst med i programmet.

'Hængepartiet' byder også på en række nye radiosketches og sange leveret af 'Det sorte ur'. Ud fra devisen om, at der findes særdeles meget talent ude i landet, er det danskerne selv, der bliver hovedleverandør til det gode grin. Med hjælp fra DRs Asger Kjær og tidligere Angora-dreng, Rune Tolsgaard, er det mundet ud i sjove sketches og sange.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -