Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Trine Jepsen deltager i Melodi Grand Prix
Fredag 9. januar 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Trine Jepsen, der til daglig er morgenvært på Skala FM, er blevet udtaget til at deltage i årets danske Melodi Grand Prix. Og det bliver et 10 års jubilæum, når Trine Jepsen går på scenen ved Grand Prix'et, der afholdes lørdag den 31. januar i Herning - i øvrigt med Birthe Kjær og P3-vært Felix Smith som aftenens værter. Trine Jepsen var nemlig også med i 1999.

Sammen med Michael Teschl vandt den dengang 21-årige Trine Jepsen det danske Grand Prix for 10 år siden - i 1999 - med sangen ’Denne gang’. Og det var en stor oplevelse at være med i den internationale finale for den unge sangerinde:

"Jeg debuterede som sangerinde, da jeg stillede op ved det danske Melodi Grand Prix. Så det var kæmpestort for mig at optræde i sådan et stort show og en rigtig fed oplevelse," fortæller Trine Jepsen, der et par år senere stillede op i talentprogrammet ’Popstars’, hvor over 3.000 deltog. Trine Jepsen var blandt de fire vindende piger, der sammen dannede gruppen Eye-Q.

Siden har Trine Jepsen bl.a. kastet sig over musicalgenren, har været en tur omkring Kanal 4 som tv-vært - og er også et kendt navn i den danske radiobranche.

Trine Jepsen er født og opvokset i Holsted, og det var netop på Radio Holsted, at hun først blev ansat som radiovært. Siden august 2008 er Trine Jepsen vendt tilbage til radiomediet - nu som morgenvært på Skala FM's morgenprogram 'Morgenministeriet' - sammen med Brian Ebbesen og Kenneth Jonassen.

Når Trine Jepsen går på scenen ved Dansk Melodi Grand Prix den 31. januar i MCH Messecenter Herning bliver det med 'I Never Fall In Love Again', der er sang nummer ét. Sangen er skrevet af det svenske sangskriverteam Claes Andreasson,Torbjörn Wassenius, Johan Sahlén og Niels Kvistborg, og de betegner den som "et moderne up-tempo Grand Prix-hit, der handler om kærlighed."


Foto: Trine Jepsen. (Fotograf: Bjarne Bergius Hermansen)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -