Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ingen ændringer i Roskilde
Fredag 11. april 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Lokalradionævnet for Roskilde m. fl. kommuner besluttede i går at udstede nye sendetilladelser til præcis de samme som har sendetilladelse i øjeblikket. Det betyder at Radio Upstairs kan fortsætte med at udsende Sky Radio og fortsat sendetilladelse til Roskilde Dampradio og Nyhedsradioen 24/7. Derimod blev der ingen sendetid til hverken Mix FM, The Voice, Radio 2 eller Radio Uptown.
Det lokale radionævn havde inden fristens udløb modtaget ansøgninger fra syv foreninger og selskaber: Mix FM, Lokalradioen af 2003 i Roskilde (= The Voice), Radio 2, Foreningen Roskilde 2003 (= Radio Uptown), Radio Upstairs (= Sky Radio), Nyhedsradioen 24/7 og Roskilde Dampradio.

Nævnet besluttede ud fra en samlet vurdering og prioritering, at det fortsat skulle være Radio Upstairs (Sky Radio) der skulle have sendetilladelsen på tre frekvenser, mens Nyhedsradioen 24/7 fortsætter på én frekvens i Roskilde og endelig fortsætter Roskilde Dampradio på én frekvens også i Roskilde.

Sendetilladelsen til Radio Upstairs kommer selv om driftsselskabet bag radioen måtte gå ned med et underskud på 2.5 mio. kr. for få måneder siden. Det var ikke muligt at få økonomi i en fullservice lokalradio med flere ansatte programmedarbejdere - og samtidigt en hård konkurrence fra lokalradioer fra det storkøbehavnske område. Derfor blev det gamle 'Radio Upstairs' lukket og i stedet blev der indgået en aftale med Sky Radio.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -