Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Receveur: Vi er ikke interesseret i at lukke
Fredag 14. november 2008
Af Karsten Jensen
 
Jim Receveur, Radio 100FM’s administrerende direktør, vil overfor Radionyt.com hverken af- eller bekræfte om koncessionsafgiften på 22,5 millioner kroner bliver betalt så Radio 100FM kan fortsætte på FM6-nettet. Samtidig understreger han, at man ikke er interesseret i at stoppe Radio 100FM’s sendinger.
På spørgsmålet om Radio 100FM vil fortsætte på lokalradiofrekvenserne, hvis 100FM’s ejer, nederlandske Talpa Radio International hiver det økonomiske stik ud, siger Jim Receveur til Radionyt.com:

”Det er en klar mulighed som vi overvejer. Vi er ikke interesseret i at stoppe. Vi har et fantastisk brand og vil gerne vores station fortsætter.”

”Jeg er fortrøstningsfuld og håber, at vi finder en løsning og håber, at Radio- og tv-nævnet kan være med til at finde en løsning,” fortsætter han.

Jim Receveur forklarer, at politikerne udtrykker glæde over stationen, når han snakker med dem. ”Jeg tror de fleste politikere gerne vil hjælpe os, men jeg har endnu ikke set nogen komme med løsningsforslag til hvad vi skal gøre. Politikerne vil gerne have kommerciel radio i Danmark, men når vi har brug for hjælp gemmer de sig lidt. Vi gør ikke noget ulovligt og spørger blot om vi kan finde en løsning. Ingen har forsøgt at finde en løsning,” forklarer han.

Receveur undrer sig over, at ingen af Folketingets medieordfører har forsøgt at finde en løsning og ikke har været i dialog med Radio- og tv-nævnet eller mediesekretariatet.

”Kammeradvokaten har skrevet et standardbrev, men har ikke rettet henvendelse til nævnet eller Mediesekretariatet. Jeg synes det er lidt kedeligt, at ingen har forsøgt at finde en løsning,” siger han med henvisning til ønsket om kun at betale 50 pct. af koncessionsafgiften eller betale et mindre beløb mens en retssag kører. ”Hvad skal vi betale mens retssagen kører?,” spørger direktøren, der som en sidste bemærkning overfor Radionyt.com siger: ”Vi er ikke interesseret i at lukke”.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -