Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radioformand for Radio Sindal svarer
Mandag 31. januar 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I sidste uge blev formanden for Radio Sindal, Ole Eskesen, i et læserbrev i Nordjyske Stiftstidende beskyldt for at lyve og for at nægte lyttere optagelse i den forening, der driver radiostationen. Nu svarer formanden. Han lægger vægt på, at der nu er skabt ro omkring Radio Sindal.
"Er Radio Sindal ikke for alle?", spurgte fem vrede lyttere i et læserbrev i sidste uge i Nordjyske Stiftstidende. Kritikken kom fordi formanden har meddelt de fem tidligere medarbejdere, at de ikke længere kan være medlem af foreningen bag radioen.

Nu svarer formand for Radio Sindal, Ole Eskesen, i et læserbrev i Nordjyske.

Han forklarer, at Radio Sindal er et selskab, AMBA, og bestyrelsen vælges på den ordinære generalforsamling en gang årligt, på demokratisk vis. Akkurat som i alle andre foreninger ved flertalsafstemning.

Ved den sidste generalforsamling blev Ole Eskesen opfordret til at blive formand "med henblik på at få skabt ordnede forhold og et godt arbejdsmiljø for vore mange frivillige studieværter m. fl.", skriver Ole Eskesen.

Han sagde ja på betingelse af, at alle i bestyrelsen lovede at ville arbejde på at bilægge flere års intern uro. "Radioen havde dengang mange selvkonstituerede 'uformelle ledere'," skriver Ole Eskesen. .

Medarbejderrepræsentant Kristian Jensen ville ikke samarbejde med ledelsen, og skrive under på, at han ikke ville "udtale sig i modstrid med de beslutninger, der blev truffet på bestyrelsesmøderne" - og han blev derefter fritaget for sine hverv.

For Ole Eskesen drejer det sig om, at der er blevet intern fred og ro på Radio Sindal - "til glæde for os alle ved radioen - siden de blev fjernet."


Se også: http://www.radionyt.com/artikel/default.asp?id=18173





Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -