Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radiotegneserie på P3 med Søren Rislund
Fredag 3. februar 2006
Af Karsten Jensen
 
Med manuskript af Brian Lykke og Simon Kvamm er der garanti for god børneradio i P3s nye radiotegneserie om laboratoriet ’Opfindelsen & Søn’, der laver nye forlystelser til Tivoli. ’Opfindelsen & Søn’ kan høres alle hverdage kl. 6.50 eller 18.50 på P3.
Det er nok de færreste der er klar over, at der dybt nede under Tivoli er et laboratorium, der hedder Opfindelsen & Søn, som laver nye forlystelser til Tivoli. Hver mandag til fredag kl. 6.50 eller 18.50 følger Junior på P3 i bedste mockumentary stil livet i det lille hyggelige værksted.

P3-lytterne vil som radiotegneserien skrider frem stifte bekendtskab med en række karakterer, som på trods er deres forskellige personligheder, motiver og kompetencer skal finde ud af at arbejde sammen i hæderkronede ’Opfindelsen & Søn’.

Idéen til ’Opfindelsen & Søn’ er udviklet og udtænkt af Brian Lykke og Simon Kvamm, der med tv-successerne ’Rockerklubben Svinene’ og ’Drengene fra Angora’ er særdeles velbevandret i mockumentary-genren.

Rollen som Franz Opfindelsen spilles af ingen mindre end Søren Rislund fra Monrad & Rislund, mens Peder T. Pedersen, der blev verdensberømt i Danmark i satireholdet Gramsespektrum, lægger stemme til sønnen Anton.

Rollen som receptionisten Ursula spilles af dansemusen Mia Lyhne, der også er aktuel i Frank Hvamm og Casper Christensens ’Klovn’, mens mekanikeren Jim spilles af Rasmus Bjerg, der blandt andet er kendt som Loke i Wullfmorgentalers gakkede satire på DR2.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -