">
Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Eftermiddagsvært på Radio 24syv
Mandag 24. oktober 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Vært på Radio24syvs eftermiddagsflade kl. 16-18 bliver Esben Kjær. Kodeordene for fladen bliver: "Fække spørgsmål, journalistisk indignation og skarpe, originale vinkler på nyhedshistorierne – altid med fokus på, at det er vedkommende for den enkelte."


I 'Eftermiddagen på Radio24syv' vil lytterne ikke bare kunne høre, hvad der er sket siden de kørte på arbejde. De vil også blive gjort klogere på, hvad en given historie betyder – for dem. Derfor vil reaktioner, debat og konsekvenser også spille en central rolle, når Esben Kjær hver eftermiddag mellem 16 og 18 sætter sig ved mikrofonen.

Formen vil blive afslappet og uhøjtidelig og emnerne bliver alt fra politik og erhverv til kultur og livsstil.

Man lover at erhvervsstoffet vil blive formidlet, så alle kan være med, og kulturstoffet vil blive med et nyhedsdrive, der rækker ud over den klassiske premieredækning eller anmeldelse.

Programmet er nyhedsdrevet og i høj grad værtsbåret. Selvom indholdet er seriøst, er formen letflydende og ukompliceret.

”Lytterne skal mærke, at der sidder et levende menneske bag mikrofonen. Derfor kommer folk heller ikke til at snakke udenom, når de snakker med mig”, siger Esben Kjær, og fortsætter ”Men derfor kan det jo godt foregå med et glimt i øjet. Humor har en central plads i min tilgang til emnerne; pågående og kritisk betyder jo ikke nødvendigvis kedeligt!”


Esben Kjær og Maria Dohn

Esben Kjær har tidligere bl.a. været økonom-redaktør på Politiken og New York-korrespondent for Berlingske Tidende. Han er både uddannet journalist og cand.scient.pol., med tre år i Finansministeriet bag sig. Han har skrevet bogen 'Den nye karrierefar', været dommer ved International Emmys 'News Category' – og tillige arbejdet i adskillige år som sladderskribent for Eurowoman.

Som medvært på 'Eftermiddagen på Radio24syv' får han Maria Dohn. Hun er uddannet journalist og har bl.a. tidligere været pressechef for 'Læger uden Grænser' i fire år. Før det var hun vært på Radioavisen på DR.


Foto: Esben Kjær. (Fotograf: Per Arnesen/Radio24syv)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -