Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Dan Rachlin skal lave radio på NOVAfm
Torsdag 4. august 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Lørdag den 13. august kl. 13 vender Dan Rachlin tilbage i æteren på landsdækkende radio. Det sker som ny vært for den nye direkte musikquiz 'NOVA Quiz’en' kl. 13-16, der dermed tager konkurrencen op med P3, der i en årrække har sendt 'Musikquizzen på P3' med Kenneth K. på næsten samme tidspunkt.
Dan Rachlin har mange års erfaring i radiomediet, og SBS Radio kalder ham i en pressemeddelelse ikke mindre end "Danmarks ukronede radiokonge".

Dan Rachlin var med til at skabe den kommercielle radio i Danmark i starten af 80’erne bl.a. som vært på The Voice. Senere kom han til P3 og Sky Radio, og så har han medvirket i et utal af tv-programmer igennem de sidste 15 år.

'NOVA Quiz’en' beskrives som "en underholdende musikquiz for NOVAfm’s musikinteresserede lyttere med masser af musikdownloads på højkant."

Det er Dan Rachlin, der selv forfatter spørgsmålene til 'NOVA Quiz’en'.

Selv ser han meget frem til at lave radio igen: "Jeg glæder mig super meget til at lave landsdækkende radio igen. Radiomediet har altid været en stor del af mit liv, og derfor betyder det utroligt meget for mig, at jeg skal i gang igen. At det så oveni købet bliver som vært i 'NOVA Quiz’en', ser jeg som en ekstra gevinst. Jeg har altid betragtet mig selv som lidt af en musiknørd, så det passer mig perfekt at skulle være vært i 'NOVA Quiz’en'. Her kan jeg få afløb for al min viden om musik, og jeg skal nok sørge for, at der kommer masser af spørgsmål om den bedste musik her og nu."

'NOVA Quiz’en' byder på flere forskellige kategorier hver lørdag, og spørgsmålene tager primært udgangspunkt i popmusikken gennem de sidste 20 år - præcis som musikprofilen på NOVAfm – men der vil også være spørgsmål om plade- og koncertaktuelle kunstnere.

Det nye program fra NOVAfm er dermed ikke meget forskelligt fra 'Musikquizzen på P3' med Kenneth K. Dette program holder i øjeblikket en lang sommerferie, men er tilbage - fra Skanderborg festivalen - samme dato som NOVAfm lancerer 'NOVA Quiz’en', og med næsten samme sendetid - nemlig kl. 12-14.



Fotograf: Michael Bang



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -