Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Talpa følger Sky Radio-processen med den allerstørste lup
Torsdag 10. november 2005
Af Karsten Jensen
 
”Lukningen af Sky Radio betyder ikke alverden for det kommercielle radio-Danmark idet Sky Radio ikke blev det lokomotiv som forventet. Radio 100FM og salgssamarbejdet ddr blev lokomotivet – Sky Radio én af vognene.” Så klart lyder meldingen fra Talpa Radio Danmarks bestyrelsesformand, Jesper Sehested Lund, til radionyt.com, der kommenterer den nye mediesituation.
”Prisdannelsen på 22.5 (FM 6 – Radio 100FM. red) og 54 mio. (FM5 – Sky Radio. red) i hammerslag på én gang – er sket ud fra en viden om, at FM 5 koster 54 mio., og har været med til dannelsen af prisen for FM 6. Med planer om en ny udbudsrunde, og lad os sige den (FM 5/Sky Radios frekvenser. red) - fiktivt - bliver solgt for 25 mio. – vil det være en sådan voldsom konkurrenceforandring for FM6, at det ikke vil være acceptabelt,” siger Jesper Sehested Lund til radionyt.com. Han fortsætter:

”Derfor kan man sige, at man fra politisk hold og fra kulturministeriets side skal tænke sig meget grundigt om. Fra vores side kommer vi til at følge den proces med den allerstørste lup man kan forestille sig,” udtaler Sehested Lund, der gentagende gange overfor radionyt.com understreger, at man vil følge sagen nøje, da det ikke kan afvises, at sagen også kan få efterspil fra Radio 100FM’s side.

Jesper Sehested Lund, mener i øvrigt, at det vil være helt naturligt, at de bliver indkaldt til en drøftelse om den ændrede situation og siger: ”Det er evident, at man ikke bare kan gentage auktionen fra sidste gang.”

Jesper Sehested Lund vil ikke kommentere det forhold om Sky Radios dækning er på 78 pct. eller 63 pct., og afviser, at man selv vil foretage noget aktivt og få lavet samme beregninger som Sky Radio har gjort.

”Det er dog klart, at får Sky Radio juridisk medhold får det også betydning for os, men derudover har jeg ingen kommentarer”.

”Det er trist, at det kommercielle udbud bliver mindre i og med Sky Radio stopper, men det at de stopper, er ikke noget der lyttermæssigt får den store betydning eftersom de ikke har fået det ønskede gennembrud,” slutter Jesper Sehested Lund overfor radionyt.com.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -