Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Dan Rachlin på P3 fra 25. december
Fredag 7. november 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DR genopliver programmet 'Plader på Spil' fra den 25. december med Dan Rachlin som vært. Sendetiden bliver hver lørdag kl. 14-16.
Det er første gang Dan Rachlin indtager en landsdækkende radiostation som vært på sit eget program.

"Det er lidt skæbnens ironi, at jeg havner hos 'modstanderen' igennem de seneste 20 år, men jeg er sikker på, at det er det rigtige sted for mig at være", siger Dan Rachlin, 39 år. "Jeg glæder mig til at blive en del af P3, og til at være med til det som P3 længe har gjort: Nemlig at give folk den musik, den humor og de nyheder, som moderne mennesker har brug for i radioen. Derudover gør P3 en ting, som alle konkurrenterne har mere end svært ved: P3 overrasker lytterne!"

"Vi er rigtig glade for, at Dan har valgt P3s lyttere, og for at de nu får glæde af Dan Rachlins enorme musikviden. Det program Dan Rachlin skal lave på P3 kommer til at bruge alle kroge af denne viden, på en sjov og overraskende måde", siger Dorthe Carlsen, der er chef for DR Journalistik og Underholdning, som P3 hører under.

Programmet er kraftigt inspireret af det klassiske program 'Plader på spil', men alligevel moderniseret og ændret en del.

"'Plader på spil' havde først og fremmest den kvalitet, at programmet samlede lytterne omkring radioen for at gætte med. Vi finjusterer programmet, som havde sin storhedstid i slutningen af '80erne, og fører det up-to-date - men den overordnede form piller vi ikke ved. Lytterne kan vinde cd'er, hvis de kan svare på spørgsmål, som handler om populærmusik over en bred kam", siger Dan Rachlin, som pt. overvejer at lægge en ny feature ind i programmet, således at de dygtigste lyttere også kan udfordre værtens pop-viden.

Programmet vil normalt blive sendt lørdag eftermiddag fra kl. 14 til 16, men har premiere 1. juledag fra kl. 9.10 til 12.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -