Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Sommerhyrderne byder på scoretrick, jura-quiz og spilopper i underbukserne...
Mandag 9. juli 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Værter på Sommerhyrderne på Radio 100FM i år bliver Se og Hør journalisten Martin Hjort - bedre kendt som 'Hjorten' fra Esbjerg, Bo Hamilton- Wittendorff - bedre kendt som 'Bo Bomuld' fra Svendborg - og så Mads Vangsø - mest kendt som Mads Vangsø. Radio 100FM kan nu afsløre detaljer for programmet: Spilopper i underbukserne, en dobbeltseng i studiet, jura-quizzen 'Karnov' og scoretricks til danske mænd fra Danmarks klogeste dreng.
Efter mere end et års pause fra radioen, er Mads Vangsø atter tilbage i radiostudiet – nu som vært for Radio 100FM's Sommerhyrderne. De seneste uger har han brugt på at sætte holdet til sæsonpremieren på Sommerhyrderne mandag den 16. juli.

"Når jeg nu alligevel skal ødelægge min sommerferie ved at stå forfærdelig tidligt op og lave radio, kan jeg jo lige så godt gøre det med et smil på læben", siger Mads Vangsø, der sammen med sine to medværter, Bo Bomuld fra Svendborg og 'Hjorten' fra Esbjerg, i det sidste stykke tid har arbejdet på en række ideer og indslag til Sommerhyrderne.

De tre vil i fire uger henover juli og august blandt andet sætte fokus på nogle af livets store spørgsmål som f.eks. forholdet mellem mænd og kvinder. Et område, som både Bo Bomuld og 'Hjorten' ifølge Mads Vangsø er vaskeægte eksperter ud i.

"Hjorten bliver simpelthen bomben til sommer. Han er en stor dejlig dreng, som bare kan det der med at kurtisere tøsebørnene. Det giver han flere smagsprøver på i Sommerhyrderne, hvor vi får en masse dejlige kvinder fra medie- og kulturbranchen i studiet til en tur i dobbeltsengen – og måske også en snak – med 'Hjorten'", siger Mads Vangsø.

Sommerhyrderne har derudover fået - hvad de kalder for 'Danmarks klogeste dreng' - seksårige Ludvig fra Fyn - til hver dag at give den danske mand gode råd om "det der med kvinderne".

Radio 100 FM's lyttere kan desuden se frem til Danmarks eneste radiobaserede jura-quiz 'Karnov'.

Endelig vil de tre morgenværter i konkurrencen '100 % Sommergaranti' hver dag sende to lyttere af sted på sommerferie til et sted med garanti for godt sommervejr.

Mens Morgenhyrderne altså går på ferie på fredag, så fortsætter redaktionschefen på Radio 100FM gennem de sidste to år Ninette Birck. Hun holder altså ikke ferie (lige nu), men vil også være redaktionschef for Sommerhyrderne.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -