Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Rabat på Radio Days 06
Onsdag 8. februar 2006
Af Karsten Jensen
 
Der er halvanden måned til arrangementet Radio Days finder sted, og allerede nu er over halvdelen af billetterne solgt. Har man endnu ikke meldt sig til, er der penge at spare i denne uge - på fredag stiger prisen nemlig fra 2.150 til 2.500 kr.
På Radio Days’ hjemmeside kan man læse om de mange programpunkter, der allerede nu er på plads, og der kommer hele tiden flere til hen mod offentliggørelsen af det fulde program i slutningen af februar.


Af nye programelementer på Radio Days 06 offentliggør arrangørgruppen at BBC-journalisten Dan Damon kommer og fortæller om, hvordan redaktionen forvandlede kaotiske meddelelser til gennemarbejde nyheder til befolkningen da meddelelsen om bomberne på Kings Cross i London tikkede ind den 7. juli 2005. Dan Damon var i gang med sit program, da beskeden kom ind. Mens programmet kørte, fik redaktionen travlt med at sortere i de mange informationer, før de kunne gå på med nyheden. Og mellem interviews og telegrammer prøvede Dan på SMS at få fat i sin kone og datter, der befandt sig i undergrundsbanen.



Call-outs, auditorietests, fokusgrupper og internetpaneler. Der er mange måder at finde ud af, hvilken musik lytterne vil have, og tiden, hvor værten bestemte, er forbi. Musikresearch er blevet en videnskab, der hjælper musikcheferne til at finde ud af, hvilken musik der får lytterne til at blive på stationen og ikke mindst: hvilken musik der får dem til at skifte. Men ved lytterne egentlig, hvad de vil have, eller kan radioen researches ihjel?

På Radio Days 06 får deltagerne et indblik i, hvordan Danmarks største radiostationer bruger musikresearch - og samtidig mulighed for at debattere med fire af de mest indflydelsesrige musikchefer i Danmark.

Hvad er fordelene, hvad er ulemperne, hvad er spøgelser og hvad er fakta? Få svarene af Lars Trillingsgaard (P3), Viktor Hellerstedt (The Voice), Mette Dam (RadioNet) og Martin Marx (Radio 100 FM), når de fortæller om deres erfaringer med de musikalske regneark, der med deres tal og grafer kan hjælpe en radiostation fra fiasko til succes - og omvendt. Ordstyrer er tidligere musikchef på Sky Radio, Lasse Roldkjær.



De er alle formidable til at lytte. Og så kan de stille spørgsmål, der får mennesker til at fortælle og afsløre deres særlige historier. Kjeld Koplev, Gitte Løkkegaard, Jens Gaardbo, Mikala Dirckinck Holmfeldt og Nils Thorsen lever alle af at formidle helt almindelige menneskers unikke fortællinger.

Fire af dem i et ugentligt radioprogram på henholdsvis P1 og P3 og Nils Thorsen i store portrætinterviews i Politiken. Men hvordan ’fortæller’ man et menneske - når man kun har 60-90 minutter eller et avisopslag til rådighed?

I februar sender Kjeld Koplev sit sidste program på P1. På Radio Days 06 er han vært for en snak med sine fire kolleger om den gode portrætsamtale.

Hvordan skaber man den tillid og gode kemi, der får folk til at fortælle? Hvordan bringer journalisterne sig selv i spil, og hvilke tanker gør desig om samtalens struktur og forløb? Læg øre til ’portrætkunstnernes’ erfaringer og overvejelser, og bliv en mere opmærksom lytter, læser - og interviewer.

Læs mere om programmet på:
www.radiodays.dk




Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -