Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Personalerokeringer i Viborg
Fredag 1. februar 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Troels Barreth er tilbage som eftermiddagsvært på Radio Viborg fra og med i dag efter en periode som freelance-vært på The Voice i Århus. Samtidig flytter den tidligere eftermiddagsvært i Viborg, Flemming Jensen, til Midtjylland Hit FM i Herning. På Viborg Guld FM er Dorhe Laulund ny morgenvært.
Troels Barreth er fra og med i dag tilbage i eftermiddags-showet på Radio Viborg fra 14.00-18.00. Han har i de seneste 12 måneder været i militærnægtertjeneste på Medieskolen i Viborg og har i samme periode fungeret som freelance-vært i weekendfladen på The Voice i Århus. "Troels er en stor radiopersonlighed, som vi er glade for at have tilbage på Radio Viborg . Vi kender ham jo i forvejen, men jeg vil da ikke lægge skjul på, at jeg har store forventninger til Troels' comeback", siger programchef for Radio Viborg, Henrik Sand.

Troels afløser således Flemming Jensen (”Lille Flemming”), der det sidste år har været ankermand på eftermiddagsshowet.

Flemming Jensen har fået nye udfordringer på en anden af stationerne i Aalborg TVR koncernen, og starter i løbet af kort tid - i en ny stilling som morgenvært på Midtjylland Hit FM i Herning.

Radio Viborg får også tilgang af en anden medarbejder, der allerede findes i "huset". Fra den 1. februar er Jesper Jensen ansat som producer og som weekend studievært på Radio Viborg. Jesper Jensen kommer fra en stilling på Viborg Guld FM, hvor han i 1½ år har været fast ankermand i morgenshowet "Morgenstund".

"Morgenstund" er fra og med i dag overtaget af Dorthe Laulund, der tidligere var eftermiddagsvært på Viborg Guld FM. Carsten Schmidt vil fremover være vært fra 10-14, eftermiddagen fra 14-18 bliver bestyret af Ole Kertan og aftenfladen fra 18-22 vil være med Michael Lohmann.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -